20% rabatt på Pure Glow oil - Akademikliniken

Publisert 2018-04-05

20% rabatt på Pure Glow oil

Akademiklinikens fantastiske Glow Oil har nå vunnet flere priser. Vi feirer med å gi deg 20% rabatt i hele april.

Grunnlag for pris fra Styleby Beauty Heroes:

BÄSTA LYSTERGIVANDE OLJAN
«Grundliga tester utförda av STYLEBY visar att produkten håller vad den lovar och ger ett utmärkt resultat. Produkten utmärker sig som en skönhetshjälte som berikar och förbättrar kvinnors liv.»

– Anja Skeppe Grahn, Skönhetsredaktör & Jonna Bergh, Chefredaktör

Glow oil er en høykonsentrert c-vitaminolje som motvirker tegn på tidlig aldring samtidig som den gir glød og forbedrer elastisiteten. Ekstrakter fra rabarbra og lakrisrot gir en jevnere hudtone. C-vitamin er en av de kraftigste antioksidantene og beskytter huden mot frie radikaler. Vi anbefaler Glow Oil daglig i ditt hudpleieregime.

Vi benytter også Pure Glow Oil i vår populære behandling Pure Glow treatment, her kombinerer vi Dermapen med Glow Oil for optimale resultater. Les mer om behandlingen her: https://www.akademikliniken.no/hva-vi-gjor/hud/pure-glow-treatment/

FINN KLINIKK

Alle innlegg for Tilbud