20% på ALLE injeksjonsbehandlinger | Akademikliniken

20% på alle injeksjonsbehandlinger

injeksjoner

WEBBOOKING

Enten du vil få bukt med rynkene i pannen, bygge opp volum i lepper eller kinn eller forbedre din hudkvalitet har vi ekspertisen som kan hjelpe deg å oppnå de resultatene du ønsker. I perioden 18.3-29.3 gir vi deg 20% rabatt på alle** injeksjonsbehandlinger. Oppgi koden: Inj03 ved bestilling av time.

KOMBINASJONSBEHANDLINGER – FOR ET OPTIMALT REULTAT

Hos Akademikliniken tilbyr vi injeksjonsbehandlinger fra markedets ledende leverandører, og kan kombinere flere former for injeksjonsbehandlinger for et skreddersydd og optimalt resultat.

• Muskelavslappende injeksjoner kan brukes til å redusere rynker, redusere hodepine, tanngnissning og mye annet.
  • Fillerbehandling benyttes for å gi volum og kontur til leppene. Man kan også redusere fine linjer, erstatte tapt volum i kinnben, kjeve, hake og mye mer.
  • Skinbooster er en behandlingskur som tilfører huden hyaluronsyre gjennom mikroinjeksjoner i huden. Behandlingen stimulerer til økt produksjon av kollagen og elastin og huden vil kunne gjenvinne en del av sin elastisitet og ungdommelige fasthet.

injeksjon

HVA ER DINE ØNSKER OG FORVENTNINGER?

Det er viktig for oss å vite hva du ønsker å oppnå med behandlingen. Derfor tilbyr vi alle våre pasienter en kostnadsfri konsultasjon hos våre sykepleiere og hudpleiere. Sammen vil dere finne behandlingen som passer best for akkurat deg.

Hos Akademikliniken bruker vi kun sertifisert personell. Slik kan du føle deg trygg med å velge Akademikliniken.

*Vær obs på at effekt kan variere fra person til person.

**Gjelder ikke Belkyra/injeksjoner for fettreduksjon og sklerosering. Gjelder ikke injeksjonsbehandling hos plastikkirurg

Alle innlegg for Tilbud