Tiden etter en hud-eller laserbehandling

Make up
Vi vil som oftest legge på fukt og solbeskyttelse på huden din før du går fra oss. Ut over dette trenger du vanligvis ikke gjøre noe og vi vil informere deg dersom du ikke skal benytte makeup eller dersom det er andre forholdsregler.

Hevelser
Hevelser er mest normalt etter Fraxel og kraftigere behandlinger av Rosacea og sprengte blodkar. Disse er forbigående og vil vanligvis være borte i løpet av noen dager.

Blåmerker
Er relativt vanlig etter behandling mot sprengte blodkar med IPL. Disse er forbigående og vil gradvis forsvinne.

Forventninger
Det er viktig at du har realistiske forventninger til behandlingen. Resultatene varierer mellom ulike mennesker. Dette snakker vi gjennom før behandlingen. I enkelte tilfeller vil ikke en hudbehandling være nok – da vil vi kunne anbefale deg injeksjonsbehandlinger eller henvise deg til en av våre dyktige plastikkirurger.

Infeksjon
Infeksjon er ikke vanlig etter hudbehandlinger, men det kan i veldig sjeldne tilfeller forekomme etter microneedeling, dersom man har blitt veldig sår av en peeling eller kraftigere laserbehandling. Vi vil alltid gi deg anbefalinger for å unngå dette med f.eks. retningslinjer for sminke i etterkant. Tegn til infeksjon kan være rødhet, varme i huden, dunkende følelse og du kan få feber som har økt etter 2-5 dager etter behandlingen. Har du mistanke at du har fått en infeksjon skal du ta kontakt med klinikken så snart som mulig.

Hudbehandlinger

Hydrafacial