Kirurger med lang erfaring | Akademikliniken

Trygt og sikkert

Du vet sikkert allerede nå hva det er du vil forandre. Men kanskje ikke hvor du vil utføre din operasjon, eller behandling. På Akademikliniken møter du kirurger med lang erfaring når det gjelder skjønnhetsoperasjoner. Vi har velutdannede spesialister for alle de behandlinger vi tilbyr. Vi bruker alltid det nyeste utstyret, og de nyeste metodene så snart de er veldokumenterte. Alle våre behandlinger utføres kun av utdannet eller autorisert personale.
 
I løpet av de siste ti årene har vi undervist leger fra hele verden i estetisk kirurgi. Sommeren 2014 hadde vi over 500 deltakere fra mer enn 40 land på vårt "Beauty through Science" Symposium. Akkurat nå gjennomfører vi også, som den eneste klinikken i Sverige, en studie omkring fettbrenning med ultralyd på oppdrag fra britiske Medicis.
 
Her kan du lese mer om vår forskning og utdannelse.
 
Vi er veldig nøye med at du får svar på alle dine spørsmål, alt fra finansiering til eventuelle risikoer. Det er den samme kirurgen du treffer ved konsultasjonen, som også utfører inngrepet. Vi er tilgjengelige 24 timer i døgnet etter en operasjon, og nytt besøk er obligatorisk.
                                                                                       
Trygghet og sikkerhet er viktig for oss. Vi anvender oss av det nyeste utstyret, og de nyeste metodene så snart de er veldokumenterte. Nøl ikke med å gi lyd fra deg, både før og etter din operasjon eller behandling. Likedan hvis du vil bestille tid for konsultasjon. Den er helt uforpliktende.

1662_bd152c41