Informasjon av operasjon eller behandling | Akademikliniken

I løpet av en operasjon eller behandling

De operasjoner og behandlinger som vi gjennomfører på Akademikliniken skiller seg betydelig fra hverandre. Akkurat hvordan det kommer til å gå til i løpet av et inngrep kommer enten en av våre informasjonssykepleiere  eller kirurger til å forklare i detalj. Noen ganger kan det også være aktuelt å foreta ulike kombinasjonsinngrep. Om og i hvilken form prater du også gjennom med din kirurg før operasjonen. Alt for at du skal kjenne deg rolig og trygg før  beslutningen din taes.

Ved operasjonen er du i hendene på verdens fremste kirurger. I løpet av de siste ti årene har vi undervist og utdannet leger fra hele verden i estetisk kirurgi. Sommeren 2011 hadde vi over 500 deltakere fra mer enn 40 land på vårt "Beauty through Science" Symposium. Akkurat nå gjennomfører vi også, som eneste klinikk i Sverige, en studie rundt fettforbrenning med ultralyd på oppdrag fra britiske Medicis.

1655_46f414fb