Publisert 2021-03-02

Skin Care tilbud Mars

Akademiklinikens Skin Centere har flere tilbud på hudpleieprodukter denne måneden. Vi har tilbud fra ZO Skin Health og Colorescience og AK SkinCare som varer ut måneden.

Kontakt gjerne ditt lokale Skin Center for å høre mer om tilbudene våre.

 

1# Kjøp ZO Daily Power Defense & ZO Smart Tone eller ZO Daily Sheer til felles kampanjepris.

Kampanjepris: 2450,-  Verdi: 2885,-

I månedens kampanje kan du velge ZO Daily Power Defense + enten ZO® Daily Sheer eller ZO Smart Tone begge med bredsprektret SPF 50 beskyttelse. ZO Daily Sheer har en mattende effekt og egner seg ypperlig for de som har en tendens til å bli blanke i huden.  ZO Smart Tone gir glød og tilpasser seg hudfargen eksakt.
Felles for begge solkremene er at de har «ZO® Triple Spectrum Protection» som beskytter mot skader forårsaket av UVA, UVB, HEV og IR-A lys. I tillegg inneholder de antioksidanter, hydratorer, lipider og antiinflammatoriske ingredienser som beskytter og bygger opp hudbarriæren.

83777kampanje%201.jpg

2# NYTT ØYEKITT Pris 1490,-

Growth Factor Eye Serum
Exfoliating Polish travelsize
Gentle Cleanser travelsize

  • Skånsomt rense huden med ZO Gentle Cleanser
  • Mildt eksfoliere med ZO Exfoliating Polish
  • Tilføre ZO Growth Factor Eye serum morgen og kveld for å bygge opp huden.

ZO Growth Factor Eye Serum virker på linjene rundt øynene og jobber effektivt med hulhet som mange opplever på grunn av dårlig sirkulasjon. Serumet har en kjølende applikator som har god effekt på hoven og trett hud samtidig som den virker beroligende. Hurtigvirkende ingredienser roer ned dynamiske rynker og linjer, og serumet oppleves som en slags “filler” som jevner ut og fyller inn linjer i hele øyenpartiet.

72913kampanje%202.jpg

3# BODY DUO. Kjøp Body Emulsion ELLER Cellulite Control FÅ ½ pris på nr 2

Pris til kunde:  Utpris: 1275;-

​​​​​​​ZO Body Emulsion bidrar til å forbedre hudens tekstur og kvalitet. Retinol, papain og antioksidanter mykgjør og fornyer tørr hud og motvirker en ujevn hudtone. Kremen virker mykgjørende på tørre områder og gir et flott grunnlag for en lekker sommerhud.

ZO Cellulite Control har en kombinasjon av avanserte ingredienser som jobber 24/7 for å: Redusere synlige cellulitter, forhindre dannelse av nye cellulitter, virke oppstrammende, mykgjøre huden, virke slankende og tonende, forbedre mikrosirkulasjonen, gjenopprette fuktbalansen og styrke hudbarrieren.

54462kampanje%203.jpg

#4 Colorscience plukk og mix kampanje

Kjøp Brush- on Shield SPF 50 få  ½ pris på Sport Stick SPF 50 ELLER Colorbalm SPF 50

44748CS%20kampanje.jpg

#5 AK SkinCare mykgjørere med 20% rabatt

Gjelder kremene AK Sooting Moist, AK Antioxidant Creme og AK Recovery Creme

Alle disse nå 692,-  (ord 865,-)

Alle innlegg for Innlegg

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

* indicates requiredJeg gir mitt samtykke til at Akademikliniken behandler mitt navn, e-postadresse, hjemby og interesseområde for å sende ut nyhetsbrev og informasjon om virksomheten, fordeler samt rabatter via e-post.Tilbakekalling av samtykke

Du har rett til å når som helst tilbakekalle ditt samtykke ved å gi beskjed til Akademikliniken. Dette gjør du ved å sende en e-post til privacy@ak.se. I tilbakekallelsen må det fremgå hvem du er og hvilke personopplysninger tilbakekallelsen gjelder. Tilbakekallelse av samtykke innebærer at Akademikliniken ikke kan fortsette å behandle dine personopplysninger dersom ikke annen lovlig grunn foreligger. Akademikliniken skal informere deg dersom en slik lovlig grunn foreligger. Den behandling av personopplysninger som du har gitt samtykke til og som allerede har pågått frem til tilbakekallelsen er gjort, er dog lovlig og omfattes derfor ikke av tilbakekallelsen. Du kan også melde deg av ved å trykke på avmeldingslinken i et av Akademiklinikens nyhetsbrev.

For informasjon om hvordan Akademikliniken behandler dine personopplysninger og dine rettigheter som registrert – les mer på https://www.akademikliniken.no/personvernerklaering/