Tunge bryn

Tunge bryn | Rynkeguiden

Tiden og tyngdekraften medfører at huden i pannen blir mindre stram og musklene mindre sterke,  dette fører igjen til tunge bryn og øyelokk.

Der kan der være to løsninger på tunge bryn:

  • Ved et kirurgisk panneløft løfter vi bryn og panne. Det gir deg en markant og varig effekt.
  • Ved et brynsløft med muskelavslappende injeksjoner får du et optisk løft av brynene. Her legger vi muskelavslappende punktvis i den ytterste del under brynet og ved øynene. Enkelte ganger må det også kombineres med behandling av “sinnarynken” for maksimal effekt. Effekt av behandling med muskelavslappende vil man kunne se i løpet av 2 uker, og den varer i ca. 4 måneder. Etter dette kan man gjenta behandlingen.

injeksjoner

HVA ER RIKTIG BEHANDLING FOR DEG?

Det kan være vanskelig å selv vurdere om det er øyenlokk, pannen eller bryn som har behov for et løft. Dette kan du få avklart ved en konsultasjon. Rynkeguiden viser en liste av vanlige behandlingsområder for rynker.

Hos AK tilbyr vi markedets mest effektive metoder for å behandle rynker, hengende øyelokk, tunge bryn og panne. Derfor lover vi deg en helhetlig vurdering som imøtekommer dine forventinger.

*Vær obs på at effekt kan variere fra person til person.

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

* indicates requiredJeg gir mitt samtykke til at Akademikliniken behandler mitt navn, e-postadresse, hjemby og interesseområde for å sende ut nyhetsbrev og informasjon om virksomheten, fordeler samt rabatter via e-post.Tilbakekalling av samtykke

Du har rett til å når som helst tilbakekalle ditt samtykke ved å gi beskjed til Akademikliniken. Dette gjør du ved å sende en e-post til privacy@ak.se. I tilbakekallelsen må det fremgå hvem du er og hvilke personopplysninger tilbakekallelsen gjelder. Tilbakekallelse av samtykke innebærer at Akademikliniken ikke kan fortsette å behandle dine personopplysninger dersom ikke annen lovlig grunn foreligger. Akademikliniken skal informere deg dersom en slik lovlig grunn foreligger. Den behandling av personopplysninger som du har gitt samtykke til og som allerede har pågått frem til tilbakekallelsen er gjort, er dog lovlig og omfattes derfor ikke av tilbakekallelsen. Du kan også melde deg av ved å trykke på avmeldingslinken i et av Akademiklinikens nyhetsbrev.

For informasjon om hvordan Akademikliniken behandler dine personopplysninger og dine rettigheter som registrert – les mer på https://www.akademikliniken.no/personvernerklaering/