Injeksjoner

Rynkeguiden – Tear through

Søkkene ligger som en fordypning mellom det nedre øyelokket og kinnet, og kan gi et trett utrykk. Hos noen er de medfødt, hos andre oppstår de med alderen. For enkelte kan blodårer synes gjennom huden og gi et blålig skimmer som gjør at det synes enda bedre.

Felles er at vi kan behandle de fleste tilfeller med filler. Det kaller vi filler i tear trough (tåregropen). Filleren vil jevne fordypningen ut og i enkelte tilfeller gjøre så eventuelle blodårer ikke synes.

For å tilpasse behandlingen best mulig etter dine ønsker og behov tar vi gjerne en gratis og uforpliktende konsultasjon hos en av våre kosmetiske sykepleiere før behandling.

Du kan se priser for behandling med filler her, eller se en oversikt over rynkebehandlinger i rynkeguiden.

Har du fått smilerynker på ved øynene, kan vi ofte behandle dem med muskelavslappende injeksjoner. Les mer om smilerynker.

HVA ER DINE ØNSKER?

Det er viktig for oss å vite hva du ønsker å oppnå med din behandling. Derfor tilbyr vi alle våre pasienter en uforpliktende konsultasjon hos våre sykepleiere og hudpleiere. Sammen vil dere finne behandlingen som passer for akkurat deg.

Hos Akademikliniken bruker vi kun sertifisert personell. Slik kan du føle deg trygg med å velge Akademikliniken.

*Vær obs på at effekt kan variere fra person til person.

Få nyheter direkte

Tilbakekalling av samtykke

Du har rett til å når som helst tilbakekalle ditt samtykke ved å gi beskjed til Akademikliniken. Dette gjør du ved å sende en e-post til privacy@akademikliniken.no. I tilbakekallelsen må det fremgå hvem du er og hvilke personopplysninger tilbakekallelsen gjelder. Tilbakekallelse av samtykke innebærer at Akademikliniken ikke kan fortsette å behandle dine personopplysninger dersom ikke annen lovlig grunn foreligger. Akademikliniken skal informere deg dersom en slik lovlig grunn foreligger. Den behandling av personopplysninger som du har gitt samtykke til og som allerede har pågått frem til tilbakekallelsen er gjort, er dog lovlig og omfattes derfor ikke av tilbakekallelsen. Du kan også melde deg av ved å trykke på avmeldingslinken i et av Akademiklinikens nyhetsbrev.

For informasjon om hvordan Akademikliniken behandler dine personopplysninger og dine rettigheter som registrert – les mer på https://www.akademikliniken.no/personvernerklaering/