Smilerynker

Smilerynker | Rynkeguiden

Smilerynker har masse sjarm. Synes du allikevel de forteller mere om alder enn smil, kan muskelavslappende injeksjoner hjelpe.

Er du en av dem som smiler med øynene, kan det fort oppstå smilerynker. Rynkene oppstår når musklene omkring øyet trekker seg sammen, og det kan muskelavslappende injeksjoner forhindre. Effekten holder i omkring 4 måneder, og med regelmessige behandlinger kan man normalt få glattet fine til moderate smilerynker helt ut.

 

HVA PASSER FOR DEG?

‘Kan jeg ikke smile med øynene etter behandling?’ tenker du kanskje, og jo, med riktig behandling vil du absolutt kunne det. Vi vil bevare din ansiktsmimikk og beholde en del av rynkene, hvis det passer best for deg.

Muskelavslappende injeksjoner er enestående til behandling av dynamiske rynker, fordi de får musklene til å slappe av så huden ikke utvikler nye eller dypere rynker. Men hvor, hvor ofte og hvor mye man ønsker eller behøver avhenger av det resultatet du vil oppnå.

En annen løsning kan være injeksjoner med Restylane Skinbooster som og kan glatte ut linjer og rynker helt eller delvis. Restylane Skinbooster er en behandling som fukter huden i dybden, forbedrer hudens kvalitet og gir en naturlig glød ved hjelp av hyaluronsyre.

 

REDUSER RYNKENE I KOMBINASJON MED ANDRE BEHANDLINGER

Man kan supplere injeksjonsbehandling med andre behandlinger.

  • En peelinger en kjemisk eksfoliering av huden. Peeling fjerner døde hudceller, i tillegg til urenheter dypt nede i porene. Det stimulerer også cellefunksjoner.  Hos Akademikliniken tilbyr vi et bredt utvalg av peeling. Både lette peelinger med lite nedetid, til dypere peelinger med gode og holdbare resultater.
  • Dermapener en avansert fraksjonert microneedling  som øker hudens Nyproduksjon av naturlige elastiske komponenter i huden kan sammenlignes med effekten av en mildere fraksjonert laser, dog med mye mindre bivirkninger og kortere nedetid. Behandlingsmetoden er mer effektiv enn f.eks. milde peelinger.
  • Vi tilbyr og kremprogram fra Akademikliniken Skincareog ZO Skin Health. Våre kosmetiske sykepleiere vil kunne sette opp et spesialtilpasset kremprogram tilpasset din hud.

 

HVA ER DINE ØNSKER?

Det er viktig for oss å vite hva du ønsker å oppnå med din behandling. Derfor tilbyr vi alle våre pasienter en konsultasjon hos våre sykepleiere og hudpleiere. Sammen vil dere finne behandlingen som passer for akkurat deg.

 

Hos Akademikliniken bruker vi kun sertifisert personell. Slik kan du føle deg trygg med å velge Akademikliniken.

 

*Vær obs på at effekt kan variere fra person til person.

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

* indicates requiredJeg gir mitt samtykke til at Akademikliniken behandler mitt navn, e-postadresse, hjemby og interesseområde for å sende ut nyhetsbrev og informasjon om virksomheten, fordeler samt rabatter via e-post.Tilbakekalling av samtykke

Du har rett til å når som helst tilbakekalle ditt samtykke ved å gi beskjed til Akademikliniken. Dette gjør du ved å sende en e-post til privacy@ak.se. I tilbakekallelsen må det fremgå hvem du er og hvilke personopplysninger tilbakekallelsen gjelder. Tilbakekallelse av samtykke innebærer at Akademikliniken ikke kan fortsette å behandle dine personopplysninger dersom ikke annen lovlig grunn foreligger. Akademikliniken skal informere deg dersom en slik lovlig grunn foreligger. Den behandling av personopplysninger som du har gitt samtykke til og som allerede har pågått frem til tilbakekallelsen er gjort, er dog lovlig og omfattes derfor ikke av tilbakekallelsen. Du kan også melde deg av ved å trykke på avmeldingslinken i et av Akademiklinikens nyhetsbrev.

For informasjon om hvordan Akademikliniken behandler dine personopplysninger og dine rettigheter som registrert – les mer på https://www.akademikliniken.no/personvernerklaering/