Rynker

Rynket hud | Rynkeguiden

Solen er ofte synderen hvis din hud viser tidlige aldringstegn. Men hos AK har vi flere effektive metoder for behandling av rynket hud:

SKINBOOSTER REVITALISERER HUDEN INNENFRA

Restylane Skinbooster er en behandling som tilfører huden fukt innefra. På den måten blir hudens struktur og elastisitet vesentlig forbedret.

Innenfra? Ja, behandlingen tilfører huden langtidsholdbar hyaluronsyre innenfra gjennom mikroinjektioner i huden. Behandlingen stimulerer til økt produksjon av kollagen og elastin og huden vil ved flere behandlinger kunne gjenvinne en del av sin elastisitet og ungdommelige fasthet.

Restylane Skinbooster er velegnet både til ansiktet og utsatte områder som bryst og hals, lepper og hender. Behandlingen er også effektiv for hud med arr etter akne, store porer og «kreppet» overflate.

DERMAPEN FÅR HUDEN TIL Å FORNYE SEG SELV

Med Dermapen benytter man seg av det faktum at huden fornyer seg selv når det oppstår små skader. Dermapen lager tusenvis av små mikrokanaler i huden. Behandlingen stimulerer huden til å danne nye kollagenfibre, og de booster huden ved å forbedre både over- og underhudens struktur. Dermapen er effektiv for behandling av både fine linjer, hudstruktur, og arr.

Man kan kombinere Skinbooster og Dermapen – for et riktig flott resultat.

MUSKELAVSLAPPENDE INJEKSJONER STOPPER RYNKENE

Hvis rynkene skyldes de bevegelser ansiktet ditt gjør igjen og igjen, kan muskelavslappende injeksjoner hemme sammentrekningen av musklene. Ved behandling med muskelavslappende injeksjoner får det musklene til at slappe av. Det betyr at de ikke lenger trekker seg sammen, og huden glattes ut. Muskelavslappende injeksjoner kan for eksempel brukes til å redusere rynker i pannen, ved nesen eller ved øynene. Effekten av behandlingen vil man kunne se i løpet av 2 uker, og den varer i ca. 4 måneder. Etter dette kan man gjenta behandlingen.

Vi tilbyr medisinske kremprogram fra Akademikliniken Skincare og ZO Skin Health. Våre kosmetiske sykepleiere vil kunne sette opp et spesialtilpasset kremprogram tilpasset din hud. Rynkeguiden er en oversikt over våre vanligste rynkebehandlinger.

HVA ER DEN BESTE BEHANDLINGEN FOR DEG?

Det er viktig for oss å vite om dine ønsker og forventninger før vi behandler deg. Derfor tilbyr vi en uforpliktende konsultasjon hos våre kosmetiske sykepleiere i forkant av behandlingen.

Hos AK tilbyr vi mange ulike effektive metoder for å redusere nettopp din huds aldringstegn, så du får en helt personlig og individuell behandlingsplan.

*Vær obs på at effekt kan variere fra person til person.

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

* indicates requiredJeg gir mitt samtykke til at Akademikliniken behandler mitt navn, e-postadresse, hjemby og interesseområde for å sende ut nyhetsbrev og informasjon om virksomheten, fordeler samt rabatter via e-post.Tilbakekalling av samtykke

Du har rett til å når som helst tilbakekalle ditt samtykke ved å gi beskjed til Akademikliniken. Dette gjør du ved å sende en e-post til privacy@ak.se. I tilbakekallelsen må det fremgå hvem du er og hvilke personopplysninger tilbakekallelsen gjelder. Tilbakekallelse av samtykke innebærer at Akademikliniken ikke kan fortsette å behandle dine personopplysninger dersom ikke annen lovlig grunn foreligger. Akademikliniken skal informere deg dersom en slik lovlig grunn foreligger. Den behandling av personopplysninger som du har gitt samtykke til og som allerede har pågått frem til tilbakekallelsen er gjort, er dog lovlig og omfattes derfor ikke av tilbakekallelsen. Du kan også melde deg av ved å trykke på avmeldingslinken i et av Akademiklinikens nyhetsbrev.

For informasjon om hvordan Akademikliniken behandler dine personopplysninger og dine rettigheter som registrert – les mer på https://www.akademikliniken.no/personvernerklaering/