Rynkeguiden – rynker mellom øyenbryn

Sinnarynke

Mange kaller rynkene mellom øynene «sinnarynken» eller «bekymringsrynker», selv om man hverken er sint eller bekymret.

Rynker mellom øyenbryn er dynamiske rynker, og oppstår når musklene folder huden det samme stedet igjen og igjen. Løsningen er å få musklene til å slappe av, og derfor er det ofte naturlig å starte med muskelavslappende injeksjoner. Effekten ser du i løpet av 2 uker, og den holder i ca. 4 måneder.

Lider du av spenningshodepine? Da kan behandling av “sinnarynken” ha en positiv effekt!

 

FINE LINJER ELLER DYPE RYNKER?

Hvis dine rynker er tynne og små, kan regelmessig behandling med muskelavslappende injeksjoner få dem til å forsvinne.

Er rynkene dypere, kan det være du har behov for å supplere med ytterligere behandling:

  • Først muskelavslappende injeksjoner som får dine muskler til at slappe av.
  • Deretter finish med filler, for å redusere dypere rynker.

Og bare rolig, du kan absolutt bevare mimikk i ansiktet selv om du bruker muskelavslappende middel.

 

FJERN RYNKENE I KOMBINASJON MED ANDRE BEHANDLINGER

Man kan kombinere injeksjonsbehandling med andre behandlinger.

  • En peelinger en kjemisk eksfoliering av huden. Peeling fjerner døde hudceller, i tillegg til urenheter dypt nede i porene. Det stimulerer også cellefunksjoner.  Hos Akademikliniken tilbyr vi et bredt utvalg av peeling. Både lette peelinger med lite nedetid, til dypere peelinger med gode og holdbare resultater.
  • Dermapener en avansert fraksjonert microneedling  som øker hudens Nyproduksjon av naturlige elastiske komponenter i huden kan sammenlignes med effekten av en mildere fraksjonert laser, dog med mye mindre bivirkninger og kortere nedetid. Behandlingsmetoden er mer effektiv enn f.eks. milde peelinger.
  • Vi tilbyr kremprogram fra Akademikliniken Skincare og ZO Skin Health. Våre kosmetiske sykepleiere vil kunne sette opp et spesialtilpasset kremprogram tilpasset din hud.

 

LA OSS HØRE DINE ØNSKER OG FORVENTINGER

Det er viktig for oss å vite hva du ønsker å oppnå med din behandling. Derfor tilbyr vi alle våre pasienter en konsultasjon hos våre sykepleiere og hudpleiere. Sammen vil dere finne behandling som passer for akkurat deg. rynkeguiden gir en oversikt over hvilke rynkebehandlinger vi tilbyr.

Hos Akademikliniken bruker vi kun sertifisert personell. Slik kan du føle deg trygg med å velge Akademikliniken.

*Vær obs på at effekt kan variere fra person til person.

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

* indicates requiredJeg gir mitt samtykke til at Akademikliniken behandler mitt navn, e-postadresse, hjemby og interesseområde for å sende ut nyhetsbrev og informasjon om virksomheten, fordeler samt rabatter via e-post.Tilbakekalling av samtykke

Du har rett til å når som helst tilbakekalle ditt samtykke ved å gi beskjed til Akademikliniken. Dette gjør du ved å sende en e-post til privacy@ak.se. I tilbakekallelsen må det fremgå hvem du er og hvilke personopplysninger tilbakekallelsen gjelder. Tilbakekallelse av samtykke innebærer at Akademikliniken ikke kan fortsette å behandle dine personopplysninger dersom ikke annen lovlig grunn foreligger. Akademikliniken skal informere deg dersom en slik lovlig grunn foreligger. Den behandling av personopplysninger som du har gitt samtykke til og som allerede har pågått frem til tilbakekallelsen er gjort, er dog lovlig og omfattes derfor ikke av tilbakekallelsen. Du kan også melde deg av ved å trykke på avmeldingslinken i et av Akademiklinikens nyhetsbrev.

For informasjon om hvordan Akademikliniken behandler dine personopplysninger og dine rettigheter som registrert – les mer på https://www.akademikliniken.no/personvernerklaering/