Pannerynker

Pannerynker | Rynkeguiden

Med muskelavslappende injeksjoner kan man glatte ut linjer og rynker.

Rynker i pannen oppstår fordi musklene i pannen trekker seg sammen. Dette kalles “dynamiske rynker”, og man vil ofte starte behandlingen med muskelavslappende injeksjoner. Når musklene slapper av, vil huden se glattere ut.

Effekt av behandling med muskelavslappende vil man kunne se i løpet av 2 uker, og den varer i ca. 4 måneder. Etter dette kan man gjenta behandlingen.

Er rynkene dype, vil det ofte være nødvendig med flere behandlinger før man oppnår et optimalt resultat.

 

 

Injeksjoner

 

FJERN RYNKENE I KOMBINASJON MED ANDRE BEHANDLINGER

Man kan supplere injeksjonbehandling med andre behandlinger.

  • En peeling er en kjemisk eksfoliering av huden. Peeling fjerner døde hudceller, i tillegg til urenheter dypt nede i porene. Det stimulerer også cellefunksjoner.  Hos Akademikliniken tilbyr vi et bredt utvalg av peeling. Både lette peelinger med lite nedetid, til dypere peelinger med gode og holdbare resultater.
  • Dermapener en avansert fraksjonert microneedling  som øker hudens Nyproduksjon av naturlige elastiske komponenter i huden kan sammenlignes med effekten av en mildere fraksjonert laser, dog med mye mindre bivirkninger og kortere nedetid. Behandlingsmetoden er mer effektiv enn f.eks. milde peelinger.
  • Vi tilbyr kremprogram fra Akademikliniken Skincare og ZO Skin Health. Våre kosmetiske sykepleiere vil kunne sette opp et spesialtilpasset kremprogram tilpasset din hud.

 

HVA ER DINE ØNSKER OG FORVENTNINGER?

Det er viktig for oss å vite hva du ønsker å oppnå med behandlingen. Derfor tilbyr vi alle våre pasienter en konsultasjon hos våre sykepleiere og hudpleiere. Sammen vil dere finne behandlingen som passer best for akkurat deg.

 

Hos Akademikliniken bruker vi kun sertifisert personell. Slik kan du føle deg trygg med å velge Akademikliniken.

 

*Vær obs på at effekt kan variere fra person til person.

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

* indicates requiredJeg gir mitt samtykke til at Akademikliniken behandler mitt navn, e-postadresse, hjemby og interesseområde for å sende ut nyhetsbrev og informasjon om virksomheten, fordeler samt rabatter via e-post.Tilbakekalling av samtykke

Du har rett til å når som helst tilbakekalle ditt samtykke ved å gi beskjed til Akademikliniken. Dette gjør du ved å sende en e-post til privacy@ak.se. I tilbakekallelsen må det fremgå hvem du er og hvilke personopplysninger tilbakekallelsen gjelder. Tilbakekallelse av samtykke innebærer at Akademikliniken ikke kan fortsette å behandle dine personopplysninger dersom ikke annen lovlig grunn foreligger. Akademikliniken skal informere deg dersom en slik lovlig grunn foreligger. Den behandling av personopplysninger som du har gitt samtykke til og som allerede har pågått frem til tilbakekallelsen er gjort, er dog lovlig og omfattes derfor ikke av tilbakekallelsen. Du kan også melde deg av ved å trykke på avmeldingslinken i et av Akademiklinikens nyhetsbrev.

For informasjon om hvordan Akademikliniken behandler dine personopplysninger og dine rettigheter som registrert – les mer på https://www.akademikliniken.no/personvernerklaering/