Lepperynker | Rynkeguiden

Lepperynker

 

Rynker på over- og underleppen er et relativt alminnelig aldringstegn. Sol, sigaretter og ansiktets mimikk gjør det ikke bedre.  

 

1,2,3 GODE BEHANDLINGER FOR Å REDUSERE LEPPERYNKER

Ofte anbefaler vi behandling med filler, muskelavslappende injeksjoner eller Restylane Skinbooster – eller en kombinasjon. Se gjerne i rynkeguiden for en fullstendig oversikt over hvilke rynkebehandlinger vi tilbyr.

Fordelen med muskelavslappende injeksjoner er at det får musklene i leppene til å slappe av, så de ikke trekker seg sammen og skaper flere små rynker.

Når vi supplerer med filler, får huden ekstra fylde og fukt innefra – og her kan vi samtidig øke volum i leppe og lage en skarpere og mer definert leppekant.

Prikken over i-en kan være en skinbooster-behandling helt lokalt på overleppen og rundt munnen. Behandlingen  reduserer de små linjene i huden og tilfører langtidsholdbar hyaluronsyre igjennom mikroinjeksjoner. På den måten blir huden glattet ut innenfra –målet med behandlingen er å gjenskape hudens normale struktur.

Etter en fillerbehandling vil du umiddelbart kunne se resultater.

 

 

 

FÅ BUKT MED RYNKENE VED HJELP AV PEELING

Et alternativ til å behandle lepperynker er peeling. Hos Akademikliniken har vi lang erfaring med dype, kjemiske peelinger.

 

HVA ER DINE ØNSKER OG FORVENTNINGER?

Det er viktig for oss å vite hva du ønsker å oppnå med behandlingen. Derfor tilbyr vi alle våre pasienter en konsultasjon hos våre sykepleiere og hudpleiere. Sammen vil dere finne behandlingen som passer best for akkurat deg.

Hos Akademikliniken bruker vi kun sertifisert personell. Slik kan du føle deg trygg med å velge Akademikliniken.

 

*Vær obs på at effekt kan variere fra person til person.

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

* indicates requiredJeg gir mitt samtykke til at Akademikliniken behandler mitt navn, e-postadresse, hjemby og interesseområde for å sende ut nyhetsbrev og informasjon om virksomheten, fordeler samt rabatter via e-post.Tilbakekalling av samtykke

Du har rett til å når som helst tilbakekalle ditt samtykke ved å gi beskjed til Akademikliniken. Dette gjør du ved å sende en e-post til privacy@ak.se. I tilbakekallelsen må det fremgå hvem du er og hvilke personopplysninger tilbakekallelsen gjelder. Tilbakekallelse av samtykke innebærer at Akademikliniken ikke kan fortsette å behandle dine personopplysninger dersom ikke annen lovlig grunn foreligger. Akademikliniken skal informere deg dersom en slik lovlig grunn foreligger. Den behandling av personopplysninger som du har gitt samtykke til og som allerede har pågått frem til tilbakekallelsen er gjort, er dog lovlig og omfattes derfor ikke av tilbakekallelsen. Du kan også melde deg av ved å trykke på avmeldingslinken i et av Akademiklinikens nyhetsbrev.

For informasjon om hvordan Akademikliniken behandler dine personopplysninger og dine rettigheter som registrert – les mer på https://www.akademikliniken.no/personvernerklaering/