Kjevelinje

 

Tyngdekraften trekker stille i huden på kinnene. Kombinert med volumtap og slappere hud, kan dette føre til  en mindre skarp kjevelinje med årene.

 

LØFT HUDEN – MED ELLER UTEN KIRURGI

En slapp kjevelinje kan vi stramme opp med enten filler eller med et ansiktsløft – dette er helt individuelt. Se gjerne hva vi leverer av rynkebehandlinger i rynkeguiden

Er hudkvaliteten i ansiktet generelt god, kan vi  som oftest løfte og glatte huden ved hjelp av filler. Det kan gi et fint resultat å bygge opp hudens fylde igjen med  volum i kinnbena eller langs selve kjevebenet. Det kan redusere begynnende poser på kjevelinjen.

Er huden mere eldet og slapp, er et kirurgisk ansiktsløft den mest effektive og vedvarende behandling av slapp kjevelinje. Her løfter vi hud og muskler langs kjevelinjen tilbake på plass, og dette gir deg et varig og meget og godt resultat.

 

HVA ER DINE ØNSKER OG FORVENTNINGER?

Det er viktig for oss å vite hva du ønsker å oppnå med behandlingen. Derfor tilbyr vi alle våre pasienter en konsultasjon hos våre sykepleiere og hudpleiere. Sammen vil dere finne behandlingen som passer best for akkurat deg.

Hos Akademikliniken bruker vi kun sertifisert personell. Slik kan du føle deg trygg med å velge Akademikliniken.

 

*Vær obs på at effekt kan variere fra person til person.