Bunnylines

Bunnylines eller neserynker er rynkene som kommer frem over nesen når vi smiler mye eller myser. Noen av oss har også en mimikk som gir en nesten permanent rynke over nesen. Andre årsaker til rynker kan du lese mer om i rynkeguiden

Med medisinsk rynkebehandling kan rynkene glattes ut. Bunnylines skyldes rynker som vi kaller dynamiske rynker. Dynamiske rynker oppstår når muskelen trekker seg sammen om og om igjen. En til to injeksjoner på hver side av neseryggen får musklene til å slappe av, slik at huden glatter seg ut.

Effekten kan du se i løpet av 2 uker, og den holder normalt omkring 4 måneder. Hvis rynkene ikke er for dype, vil rynkene normalt glatte seg helt ut ved regelmessig medisinsk rynkebehandling.

FÅ DIN INDIVIDUELLE BEHANDLINGSPLAN

Hos AK har vi mange effektive metoder for å redusere rynker, og vi tilbyr alle våre pasienter en uforpliktende konsultasjon hos kosmetisk sykepleier før en behandling. Det gir deg et innblikk i mulighetene du har, og du får en behandlingsplan som passer til dine ønsker og forventninger.

*Vær obs på at effekt kan variere fra person til person.