Bryst

Rynkeguiden – bryst

 
Det klassiske ved huden på brystet er at den er sart og utsatt for sol. Det setter sine spor – typisk i form av rynket hudpigmentforandringer og sprengte blodkar. Andre årsaker til rynker kan du lese mer om i rynkeguiden

 

LASERBEHANDLING FORYNGER HUDEN

Er det særlig pigmentforandringer og sprengte blodkar som plager deg anbefaler vi gjerne en hudforyngende behandling med IPL. IPL virker forbedrende på en rekke problemer – så du kan bedre hudstrukturen, og si farvel til pigmentering og sprengte blodkar med en og samme behandling.

 

DERMAPEN GLATTER UT FINE LINJER

Hvis det er hud med fine linjer du ønsker å redusere er Dermapen en effektiv løsning. Dermapennens små, fine nåler lager mikroskopiske hull i huden. Det stimulerer hudens egen fornyelse gjennom dannelsen av nye kollagenceller. De booster huden ved å endre på over- og underhudens struktur, så din hud får ny glød og spenstighet.

 

RESTYLANE SKINBOOSTER – BOOST HUDEN INNENFRA

Restylane Skinbooster tilfører huden fukt innenfra, så hudens struktur og elastisitet blir vesentlig bedre. Ved en Restylane Skinboosterkur får du minimum 3 behandlinger med ca. en måneds mellomrom. Hver behandling består i de fineste små injeksjoner med hyaluronsyre, som steg for steg gir en mere fyldig, glatt og spenstig hud.

 

HVA ER DINE ØNSKER OG FORVENTNINGER?

Det er viktig for oss å vite hva du ønsker å oppnå med behandlingen. Derfor tilbyr vi alle våre pasienter en konsultasjon hos våre sykepleiere og hudpleiere. Sammen vil dere finne behandlingen som passer best for akkurat deg.

Hos Akademikliniken bruker vi kun sertifisert personell. Slik kan du føle deg trygg med å velge Akademikliniken.

*Vær obs på at effekt kan variere fra person til person.

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

* indicates requiredJeg gir mitt samtykke til at Akademikliniken behandler mitt navn, e-postadresse, hjemby og interesseområde for å sende ut nyhetsbrev og informasjon om virksomheten, fordeler samt rabatter via e-post.Tilbakekalling av samtykke

Du har rett til å når som helst tilbakekalle ditt samtykke ved å gi beskjed til Akademikliniken. Dette gjør du ved å sende en e-post til privacy@ak.se. I tilbakekallelsen må det fremgå hvem du er og hvilke personopplysninger tilbakekallelsen gjelder. Tilbakekallelse av samtykke innebærer at Akademikliniken ikke kan fortsette å behandle dine personopplysninger dersom ikke annen lovlig grunn foreligger. Akademikliniken skal informere deg dersom en slik lovlig grunn foreligger. Den behandling av personopplysninger som du har gitt samtykke til og som allerede har pågått frem til tilbakekallelsen er gjort, er dog lovlig og omfattes derfor ikke av tilbakekallelsen. Du kan også melde deg av ved å trykke på avmeldingslinken i et av Akademiklinikens nyhetsbrev.

For informasjon om hvordan Akademikliniken behandler dine personopplysninger og dine rettigheter som registrert – les mer på https://www.akademikliniken.no/personvernerklaering/