Rynkeguiden

Du har helt sikkert hørt om en rekke behandlinger som lover å stoppe tiden eller kanskje til og med skru den tilbake, men som ikke leverer de resultatene du så for deg?

Hos Akademikliniken benytter vi oss kun av dokumenterte teknikker og metoder, samt markedets ledende behandlinger og produkter innen estetisk medisin. Slik kan du som pasient hos AK føle deg trygg på å oppnå de resultatene du ønsker og ser for deg.

Hos Akademikliniken er vi spesialister på behandling og vedlikehold av moden hud. Hva vi anbefaler av behandling er helt individuelt etter hvilket utgangspunkt du har.

Her gir vi deg en guide over de områdene som er mest forbundet med aldring av huden. Klikk deg frem og se hvilke behandlinger som kan passe for deg.

Alltid konsultasjon i forkant av behandling

Hos Akademikliniken setter vi opp alle våre nye kunder til en grundig konsultasjon før alle injeksjons- og hudbehandlinger.

Vi setter av en hel time til deg hvor vi går gjennom helseinformasjon, tar bilder, gir deg grundig informasjon om de ulike behandlingsmulighetene og prisene for disse. Så setter vi opp en behandlingsplan tilpasset akkurat dine forutsetninger og ønsker.  Enkelte behandlinger kan du få utført samme dag som konsultasjonen. Det er alltid ansvarlig lege avgjør om du som pasient kan få medisinsk rynkebehandling, det avgjøres på bakgrunn av en slik forundersøkelse hos oss. 

Ring oss gjerne i forkant dersom du har spørsmål. 

Hva kan vi hjelpe deg med?

 1. PANNERYNKER

 2. RYNKER MELLOM ØYENBRYN

 3. SMILERYNKER

 4. SØKK OG MØRKE RINGER UNDER ØYNENE

 5. BUNNYLINES

 6. RYNKER

 7. TUNGE BRYN

 8. NASOLABIALE LINJER

 9. MUNNVIKER

 10. KJEVELINJE

 11. LEPPERYNKER

 12. HALS

 13. BRYST

 14. MICROTOX

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

* indicates requiredJeg gir mitt samtykke til at Akademikliniken behandler mitt navn, e-postadresse, hjemby og interesseområde for å sende ut nyhetsbrev og informasjon om virksomheten, fordeler samt rabatter via e-post.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp’s privacy practices here.


Tilbakekalling av samtykke

Du har rett til å når som helst tilbakekalle ditt samtykke ved å gi beskjed til Akademikliniken. Dette gjør du ved å sende en e-post til privacy@akademikliniken.no. I tilbakekallelsen må det fremgå hvem du er og hvilke personopplysninger tilbakekallelsen gjelder. Tilbakekallelse av samtykke innebærer at Akademikliniken ikke kan fortsette å behandle dine personopplysninger dersom ikke annen lovlig grunn foreligger. Akademikliniken skal informere deg dersom en slik lovlig grunn foreligger. Den behandling av personopplysninger som du har gitt samtykke til og som allerede har pågått frem til tilbakekallelsen er gjort, er dog lovlig og omfattes derfor ikke av tilbakekallelsen. Du kan også melde deg av ved å trykke på avmeldingslinken i et av Akademiklinikens nyhetsbrev.

For informasjon om hvordan Akademikliniken behandler dine personopplysninger og dine rettigheter som registrert – les mer på https://www.akademikliniken.no/personvernerklaering/