Vi tilbyr på en enkel måte online-konsultasjoner for plastikkirurgi.

For deg som bor langt fra en klinikk, eller som synes det føles mer bekvemt å første gangen møtes på nett, finnes nå AK Online. Via webben tilbyr vi online-konsultasjoner, der du møter en plastikkirurg for en første konsultasjon.

Online-konsultasjonen koster 625 kr inkl mva, og inkluderer da eventuell kompletterende konsultasjon på klinikken.

AK Online- Logotyp för Akademiklinikens Online-konsultasjon

Hvordan går det til?

Alt du trenger å gjøre er å gå in på AKs webbooking og bestille en time som passer deg.

I webbookingen velger du:

Sted- Oslo
Tjeneste- Konsultasjon kirurg → Online-Konsultasjon
Behandlere-  Kirurg dersom du ønsker å velge dette.

Når tiden er kommet for ditt møte, får du en SMS med en lenke som du skal følge. Du blir da guidet så du får kontrollert lyd, video og nettverkstilkobling. Deretter meddeles din kirurg om at du er klar for møtet. Kirurgen ringer deg opp online, du aksepterer samtalen og så er dere i gang.

For beste resultat er det viktig at du bruker headset, sitter avskilt med god oppkobling og har godt med lys. Dette for at konsultasjonen skal bli så bra som mulig.

Betaling skjer via faktura.

Før din video-konsultasjon setter vi stor pris på om du leser gjennom og forbereder deg på spørsmålene i vårt helseskjema, klikk HER.

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

* indicates requiredJeg gir mitt samtykke til at Akademikliniken behandler mitt navn, e-postadresse, hjemby og interesseområde for å sende ut nyhetsbrev og informasjon om virksomheten, fordeler samt rabatter via e-post.Tilbakekalling av samtykke

Du har rett til å når som helst tilbakekalle ditt samtykke ved å gi beskjed til Akademikliniken. Dette gjør du ved å sende en e-post til privacy@ak.se. I tilbakekallelsen må det fremgå hvem du er og hvilke personopplysninger tilbakekallelsen gjelder. Tilbakekallelse av samtykke innebærer at Akademikliniken ikke kan fortsette å behandle dine personopplysninger dersom ikke annen lovlig grunn foreligger. Akademikliniken skal informere deg dersom en slik lovlig grunn foreligger. Den behandling av personopplysninger som du har gitt samtykke til og som allerede har pågått frem til tilbakekallelsen er gjort, er dog lovlig og omfattes derfor ikke av tilbakekallelsen. Du kan også melde deg av ved å trykke på avmeldingslinken i et av Akademiklinikens nyhetsbrev.

For informasjon om hvordan Akademikliniken behandler dine personopplysninger og dine rettigheter som registrert – les mer på https://www.akademikliniken.no/personvernerklaering/