Galderma Nordic

Galderma Nordic er et medisinteknisk konsern som utvikler, produserer, markedsfører og selger først og fremst medisinske implantater. Hoveddelen av produktene er basert på foretakets patenterte teknologi, NASHA™, for produksjon av stabilisert ikke-animalisk hyaluronsyre.
 
Vi på Akademikliniken anvender oss av Galderma Nordic´s produkter for blant annet utfylling av rynker og konturering av lepper, samt for kroppskonturering, både for å gi volum og glatte ut ujevnheter på kroppen.
 
 Galderma Nordic

Allergan

Allergan er et markedsledende, teknologisk, globalt helsepleieforetak som tilbyr øyepleie og legemiddelprodukter innenfor sine spesialområder.
www.allergan.com

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

* indicates requiredJeg gir mitt samtykke til at Akademikliniken behandler mitt navn, e-postadresse, hjemby og interesseområde for å sende ut nyhetsbrev og informasjon om virksomheten, fordeler samt rabatter via e-post.Tilbakekalling av samtykke

Du har rett til å når som helst tilbakekalle ditt samtykke ved å gi beskjed til Akademikliniken. Dette gjør du ved å sende en e-post til privacy@ak.se. I tilbakekallelsen må det fremgå hvem du er og hvilke personopplysninger tilbakekallelsen gjelder. Tilbakekallelse av samtykke innebærer at Akademikliniken ikke kan fortsette å behandle dine personopplysninger dersom ikke annen lovlig grunn foreligger. Akademikliniken skal informere deg dersom en slik lovlig grunn foreligger. Den behandling av personopplysninger som du har gitt samtykke til og som allerede har pågått frem til tilbakekallelsen er gjort, er dog lovlig og omfattes derfor ikke av tilbakekallelsen. Du kan også melde deg av ved å trykke på avmeldingslinken i et av Akademiklinikens nyhetsbrev.

For informasjon om hvordan Akademikliniken behandler dine personopplysninger og dine rettigheter som registrert – les mer på https://www.akademikliniken.no/personvernerklaering/