Galderma Nordic

Galderma Nordic er et medisinteknisk konsern som utvikler, produserer, markedsfører og selger først og fremst medisinske implantater. Hoveddelen av produktene er basert på foretakets patenterte teknologi, NASHA™, for produksjon av stabilisert ikke-animalisk hyaluronsyre.

Vi på Akademikliniken anvender oss av Galderma Nordic´s produkter for blant annet utfylling av rynker og konturering av lepper, samt for kroppskonturering, både for å gi volum og glatte ut ujevnheter på kroppen.

Galderma Nordic

Allergan

Allergan er et markedsledende, teknologisk, globalt helsepleieforetak som tilbyr øyepleie og legemiddelprodukter innenfor sine spesialområder.
www.allergan.com