Mette Haga - plastikkirurg

Dr. Mette Haga er spesialist i plastisk kirurgi, med hovedvekt på brystkirurgi og mage- og figurformende inngrep.

Med mer enn 20 års erfaring er Dr. Mette Haga en av Norges mest erfarne kvinnelige plastikkirurger. Med moderne teknikker og håndverk til fingerspissene er hun en av Norges fremste spesialister innen estetisk brystkirurgi og kirurgi omkring øynene. Dr. Haga er kjent for kort operasjonstid og pene resultater.

Mette Haga er aktiv deltager på nasjonale og internasjonale kongresser, og er medforfatter av flere vitenskapelige artikler inne plastikkirurgi og infeksjonsmedisin. Mette Haga er medlem av Norsk forening for plastikkirurgi.

Bli bedre kjent med Mette Haga her: Kjenn din kirurg.

Erfaringer etter operasjon

«Er virkelig fornøyd med hele opplevelsen jeg har hatt med Mette Haga på Akademikliniken, helt fra første konsultasjon, til operasjon (brystforstørring/silikon), oppfølging, siste samtale og ikke minst resultat.

Mette skaper trygghet i samtalen og gjorde grundige vurderinger for å sikre at resultatet skulle bli så godt som mulig. Jeg fikk veldig raskt tillit til Mette, og har hatt stor sans for hennes tilnærming til prosessen. Operasjonen gikk helt supert, og jeg er strålende fornøyd med resultatet nå et halvt år senere.

Kan varmt anbefale Mette grunnet hennes profesjonalitet, kompetanse, samt evne til å lytte og skape trygghet.»

Mette Hagas bakgrunn:

- Medisinsk embetseksamen fra Universitetet i Oslo 1996
- Bred faglig bakgrunn innen generell kirurgi etter 5 år på Ringerike sykehus og Bærum sykehus
- Godkjent spesialist i plastisk- og rekonstruktiv kirurgi fra Ullevål Universitetssykehus og Rikshospitalet i 2006
- Overlege ved plastikkirurgisk avdeling på Rikshospitalet 2006-08. Utførte her et bredt spekter av plastikkirurgiske operasjoner med hovedvekt på rekonstruksjon av bryst, og hadde ansvar for landsfunksjon innen behandling av blodkarsvulster samt kirurgisk behandling av transseksuelle
- Startet som privat plastikkirurg og overlege ved Teres Nobel Clinic (i dag Aleris Nobel) 2008-2012
- Plastikkirurg ved Fornebuklinikken 2011 - april 2014 ved Fornebuklinikken
- Plastikkirurg ved Akademikliniken i Oslo og Gøteborg 2014-d.d.
- Representant i Clinical Management Group i Akademikliniken
- Sekretær i Norsk forening for estetisk kirurgi i perioden 2008-2012

Mette Haga

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

* indicates required

Jeg gir mitt samtykke til at Akademikliniken behandler mitt navn, e-postadresse, hjemby og interesseområde for å sende ut nyhetsbrev og informasjon om virksomheten, fordeler samt rabatter via e-post.

Du har rett til å når som helst tilbakekalle ditt samtykke ved å gi beskjed til Akademikliniken. Dette gjør du ved å sende en e-post til privacy@ak.se. I tilbakekallelsen må det fremgå hvem du er og hvilke personopplysninger tilbakekallelsen gjelder. Tilbakekallelse av samtykke innebærer at Akademikliniken ikke kan fortsette å behandle dine personopplysninger dersom ikke annen lovlig grunn foreligger. Akademikliniken skal informere deg dersom en slik lovlig grunn foreligger. Den behandling av personopplysninger som du har gitt samtykke til og som allerede har pågått frem til tilbakekallelsen er gjort, er dog lovlig og omfattes derfor ikke av tilbakekallelsen. Du kan også melde deg av ved å trykke på avmeldingslinken i et av Akademiklinikens nyhetsbrev.