Mette Haga - spesialist i plastikkirurgi hos Akademikliniken

Mette Haga - plastikkirurg

Mette Haga har medisinsk embetseksamen fra Universitetet i Oslo 1996. Hun er spesialist i plastisk kirurgi, med hovedvekt på bryst-, mage og figurformende inngrep.

Hun har medisinsk embetseksamen fra Universitetet i Oslo 1996. Hun har bred faglig bakgrunn innen generell kirurgi etter 5 år på Ringerike sykehus og Bærum sykehus, og ble godkjent spesialist i plastikk og rekonstruktiv kirurgi fra Ullevål Universitetssykehus og Rikshospitalet i 2006.

Overlege ved plastikkirurgisk avdeling Rikshospitalet 2006-08. Utført et bredt spekter av plastikkirurgiske operasjoner, hvorav hovedvekt på rekonstruksjon av bryst. Ansvar for landsfunksjon innen behandling av blodkarsvulster samt kirurgisk behandling av transseksuelle.

Overlege ved Nobel Clinic 2008-2011, med bred erfaring innen kosmetisk plastisk kirurgi. Arbeidet som plastikkirurg fra 2011 – april 2014 ved Fornebuklinikken.

Aktiv deltager på nasjonale og internasjonale kongresser. Medforfatter av flere vitenskapelige artikler inne plastikkirurgi og infeksjonsmedisin.

Mette Haga er medlem av Norsk forening for plastikkirurgi. Sekretær i Norsk forening for estetisk kirurgi i perioden 2008-2012.