Akademiklinikens Skin Center i Trondheim søker kosmetisk sykepleier 

Vil du jobbe med estetiske injeksjonsbehandlinger i et ekspansivt foretak der arbeidsglede, høy kompetanse, sikkerhet og kundens velbefinnende er i fokus? Da er vi en engasjert og glad gjeng som ser frem til å ta imot deg som kollega. 

Vårt Skin Center i Trondheim åpnet i 1999 under navnet Ellipse Klinikken og ligger nå i Nordre gate 11 med inngang fra gågata.  På vårt Skin Center utfører vi konsultasjoner og estetiske behandlinger samt selger medisinske hudpleieprodukter. Du vil jobbe i team med 2 andre kosmetiske sykepleiere.  

 

Kvalifikasjoner 

Vi søker deg som er autorisert sykepleier og gjerne autorisert Restylane-behandler med erfaring med injeksjonsbehandlinger. Det er en fordel dersom du har erfaring med hudbehandlinger og evt. ZO Skin Health. 

Du trives med å jobbe i team men kan også jobbe selvstendig. Du er fleksibel og trygg i din rolle og en positiv person med interesse for, og evne til å jobbe nytenkende. Du liker å ta ansvar og engasjere deg. 

Hos oss jobber du tett med våre kunder og derfor ser vi helst at du har gode sosiale ferdigheter, vet hva service innebærer og er flink til å lese kundens behov. Du er ydmyk og har evne til å dele informasjon på en sikker og pålitelig måte. 

 

Arbeidsoppgaver 

Som kosmetisk sykepleier hos oss jobber du med estetiske injeksjonsbehandlinger i tillegg til hudbehandlinger som f.eks. peelinger, Dermapen, Hydrafacial og ulike laserbehandlinger. Oppsett av medisinske hudprogrammer til våre kunder er også en stor del av jobben. Foruten samarbeide med det øvrige teamet på klinikken vil du også samarbeide med vår plastikkirurgiske enhet i Oslo og våre andre Skin Centere i Norge. 

 

Utvikling 

Vi verdsetter kvalitet og forsikrer oss derfor om at alt vårt personale har riktig kompetanse og er grundig utdannet innen alle behandlinger vi utfører. 

Vi er stolte over å kunne tilby deg gode utviklingsmuligheter i din yrkesrolle. Det er viktig for oss at du har et ønske om å følge med i utviklingen og lære nye teknikker. Vi tilbyr løpende videreutdannelse, både internt på Akademikliniken og gjennom våre samarbeidspartnere. 

 

Ansettelsesform 

Fast ansettelse i 50% stilling. 6 måneders prøvetid. 

 

Arbeidstider 

Deltid. Arbeid på kvelder og helger inngår i arbeidet og må påregnes. Arbeidstiden følger bedriftens åpningstider. 

 

Kontakt 

For ytterligere informasjon om stillingen er du velkommen til å ta kontakt med regionssjef Norge:  

Marianne J Bergan, marianne.bergan@akademikliniken.no 

Send din søknad (CV og en personlig søknad) per e-post til samme e-postadresse 

Merk din søknad med ”kosmetisk sykepleier Trondheim”.

Søknadsfrist:  innen 14. august 2020.

 

Ved å sende søknad via e-post samtykker du til at CV, Søknad og de tilhørende personopplysninger behandles av Akademikliniken for å kunne vurdere din søknad. Opplysningene vil kun bli håndtert internt i foretaket og i henhold til vår integritetspolicy.