Akademikliniken Skin Center i Oslo søker kosmetisk sykepleier

Vil du jobbe med estetiske injeksjonsbehandlinger i et ekspansivt foretak der arbeidsglede, høy kompetanse, sikkerhet og kundens velbefinnende er i fokus? Da er vi en engasjert og glad gjeng som ser frem til å ta imot deg som kollega.

Vårt Skin Center i Oslo åpnet 1998 og ligger i Sognsveien ved Ullevål Stadion. På våre Skin Center utfører vi konsultasjoner og estetiske behandlinger samt selger medisinske hudpleieprodukter. Du vil jobbe i team med 2 hudpleiere og 5 kosmetiske sykepleiere.

Kvalifikasjoner

Vi søker deg som er autorisert sykepleier, autorisert Restylane-behandler og som har erfaring med injeksjonsbehandlinger. Det er en fordel dersom du har erfaring med hudbehandlinger og evt. ZO Skin Health.

Du trives med å jobbe i team men kan også jobbe selvstendig. Du er fleksibel og trygg i din rolle og en positiv person med interesse for, og evne til å jobbe nytenkende. Du liker å ta ansvar og engasjere deg.

Hos oss jobber du tett med våre kunder og derfor ser vi helst at du har gode sosiale ferdigheter, vet hva service innebærer og er flink til å lese kundens behov. Du er ydmyk og har evne til å dele informasjon på en sikker og pålitelig måte.

Arbeidsoppgaver

Som kosmetisk sykepleier hos oss jobber du med estetiske injeksjonsbehandlinger i tillegg til hudbehandlinger som f.eks. peelinger, Dermapen, Hydrafacial og ulike laserbehandlinger. Oppsett av medisinske hudprogrammer til våre kunder er også en stor del av jobben. Foruten samarbeide med det øvrige teamet på klinikken vil du også samarbeide med vår plastikkirurgiske enhet.

Utvikling

Vi verdsetter kvalitet og forsikrer oss derfor om at alt vårt personale har riktig kompetanse og er grundig utdannet innen alle behandlinger vi utfører.

Vi er stolte over å kunne tilby deg gode utviklingsmuligheter i din yrkesrolle. Det er viktig for oss at du har et ønske om å følge med i utviklingen og lære nye teknikker. Vi tilbyr løpende videreutdannelse, både internt på Akademikliniken og gjennom våre samarbeidspartnere.

Ansettelsesform

Fast ansettelse. 6 måneders prøvetid.

Arbeidstider

Heltid. Arbeid på kvelder og helger inngår i arbeidet og må påregnes. Arbeidstiden følger bedriftens åpningstider.

Kontakt

For ytterligere informasjon om stillingen er du velkommen til å ta kontakt med klinikksjef Jeanette Bergsager, jeanette.bergsager@akademikliniken.no

Send din søknad (CV og en personlig søknad) per e-post til klinikksjef Jeanette Bergsager, jeanette.bergsager@akademikliniken.no

Merk din søknad med” kosmetisk sykepleier Oslo”. Utvelgelse skjer fortløpende så send gjerne din søknad så snart som mulig, senest 1. januar 2020.

Ved å sende søknad via e-post samtykker du til at CV, Søknad og de tilhørende personopplysninger behandles av Akademikliniken for å kunne vurdere din søknad. Opplysningene vil kun bli håndtert internt i foretaket og i henhold til vår integritetspolicy.