Vi søker resepsjonist til vårt sykehus på Ullevål | Akademikliniken

jobb hos oss

Vil du være en del av et team der arbeidsglede, høy kompetanse, sikkerhet og kundens beste er i fokus? Da har vi et engasjert team som ser frem til å ønske deg velkommen som kollega! 

 

Akademikliniken er Nordens ledende private aktør innen estetisk og rekonstruktiv plastikkirurgi, estetiske behandlinger og medisinsk hudpleie.  

AK har virksomhet i Sverige, Norge og Danmark og utfører i dag mer enn 30 000 behandlinger årlig.  AK følger ikke bare med på utviklingen, men er med og leder den gjennom kontinuerlig forskning, utvikling og utdanning av plastikkirurger og sykepleiere fra hele verden. Vi avholder kongressen Beauty Trough Science i Stockholm i år for 17 gang. 

Vi har 5 sykehus og hele 17 Walk In Clinics i Norden. Den første Walk In Clinic i Norge ble etablert på Smestad allerede i 1998. 

AK er en seriøs aktør med stort fremtidig potensiale. AK er opptatt av, og satser på sitt personale gjennom å tilby gode utviklingsmuligheter og kontinuerlig kursing. 

 

Vårt sykehus på Ullevål søker vi resepsjonist

Vi søker deg som er positiv, salgsorientert og personlig engasjert med gode samarbeidsevner. Interesse for kundebehandling og service er essensielt.  Arbeidet vil bestå av resepsjonsoppgaver, hvor du vil være Akademiklinikens ansikt utad til våre pasienter. Det vil og være mulighet for å utvide stillingen til å omfatte kontoroppgaver ved behov.

Vi kan tilby en variert og spennende arbeidshverdag hvor du vil jobbe nære noen av landets fremste plastikkirurger og injeksjonssykepleiere.

Vi søker deg som kan jobbe 60-100%. Stillingsprosenten kan diskuteres.

Les mer om hvilke behandlinger vi tilbyr her.

Du tilbys å være med på denne spennende reisen og få verdens mest fornøyd kunder, med seg selv.

 

 

Er du interessert, eller har spørsmål, send oss en kort søknad med CV til rolf.sorlie@akademikliniken.no