Jobb hos oss

 

Vil du jobbe med estetisk hudpleie der arbeidsglede, høy kompetanse, sikkerhet og kundens beste er i fokus? Da har vi et engasjert team som ser frem til å ønske deg velkommen som kollega! 

 

Akademikliniken er Nordens ledende private aktør innen estetisk og rekonstruktiv plastikkirurgi, estetiske behandlinger og medisinsk hudpleie. 

AK har virksomhet i Sverige, Norge og Danmark og utfører i dag mer enn 30 000 behandlinger årlig.  AK følger ikke bare med på utviklingen, men er med og leder den gjennom kontinuerlig forskning, utvikling og utdanning av plastikkirurger og sykepleiere fra hele verden. Vi avholder kongressen Beauty Trough Science i Stockholm i år for 17 gang .

Vi har 5 sykehus og hele 17 Walk In Clinics i Norden. Den første Walk In Clinic i Norge ble etablert på Smestad allerede i 1998.

AK er en seriøs aktør med stort fremtidig potensiale. AK er opptatt av, og satser på sitt personale gjennom å tilby gode utviklingsmuligheter og kontinuerlig kursing.

 

 

 

Vår avdeling i Trondheim trenger hudpleier til vikariat eller som timebasert ekstrahjelp.

 

Erfaring med tradisjonelle hudpleiebehandlinger som voksing, farging og forming av vipper og bryn, peelinger og dyprens er en forutsetning.   Vi søker deg som er positiv, salgsorientert og personlig engasjert med gode samarbeidsevner. Interesse for kundebehandling er essensielt.  Arbeidet vil bestå av ulike typer kundebehandling som f.eks hudbehandlinger, peelinger og salg av produkter,  men også arbeid med i resepsjon og med forefallende oppgaver. 

Vi kan tilby konkurransedyktig lønn og et bredt faglig miljø med gode utviklingsmuligheter. 

Både dag og kveldsvakter.

Du tilbys å være med på denne spennende reisen og få verdens mest fornøyd kunder, med seg selv. 

 

Er du interessert, eller har spørsmål, send oss en kort søknad med CV til gina.nordvik@akademikliniken.no

Les mer om hvilke behandlinger vi tilbyr her.