Akademiklinikens Oslo søker Assistent til  sterilsentralen på vår operasjonsavdeling

Vil du arbeide med estetisk og rekonstruktiv plastikkirurgi i en ekspansiv virksomhet der arbeidsglede, høy kompetanse, sikkerhet og fornøyde pasienter står i fokus? Vi er en engasjert og hyggelig gjeng som ser fram til å ønske deg velkommen som kollega.

Vår plastikkirurgiske klinikk i Oslo har adresse Sognsveien 70A (vis a vis Ullevål stadion). Den kliniske virksomheten består av tre avdelinger: Pasientmottak, Operasjon med 3 operasjonssaler og Oppvåkning.

Kvalifikasjoner

Vi søker deg som er utdannet helsefagarbeider med noen års erfaring. Tidligere erfaring fra operasjonsavdeling eller annen sterilteknisk virksomhet er ønskelig.

Vi legger stor vekt på personlige egenskaper som evne til samarbeid, logistikk, fleksibilitet og serviceinnstilling overfor både kolleger og kunder. Som person er du sikker og trygg i din rolle, positiv overfor kolleger og bidrar til et godt arbeidsmiljø

Beskrivelse av jobben

Operasjonsavdelingen på Akademikliniken er en velfungerende enhet som utgjør kjernen i vår pasientbehandling. Vi driver vår virksomhet i nyrenoverte, lyse og moderne lokaler.

Arbeidet på vår sterilsentral og operasjonsavdeling preges av effektivitet, der alle medarbeidere må ta et stort ansvar for helheten og løse utfordringer gjennom godt samarbeid. Avdelingen består i dag av assistent, kirurger, anestesilege og spesialsykepleiere innen operasjon, anestesi og intensiv.

Sterilsentralen inngår som del av operasjonsavdelingen og fungerer i nært samarbeid med resten av virksomheten

Arbeidsoppgaver

Arbeidsoppgavene på sterilsentral og operasjon er primært vask, pakking og sterilisering av utstyr, men også forberedelse med fremhenting av utstyr før og under operasjoner samt hjelpe til med å finne frem annet medisinsk teknisk utstyr.

Administrativt arbeid med ansvar for bestilling og mottak av forbruksmateriell til avdelingen og daglig påfylling av dekkemateriell, suturer og annet forbruksmateriell til operasjonssalene.

Ansettelsesform

Fast ansettelse i 80% stilling. 6 måneders prøvetid.

Tiltredelse så snart som mulig.

Søknad

Vi imøteser din søknad inneholdende CV og personlig brev som forteller om dine interesser og din motivasjon for å søke stilling hos oss. Søknader sendes per e-post til pernilla.idehed@ak.se . Merk din søknad med ”Assistent sterilsentral Oslo”. Vi foretar vurderinger av interesserte søkere løpende og vi ber deg som er interessert å snarest sende oss en søknad. Siste frist for å søke på stillingen er 20.september.

Ved å sende søknad via e-post samtykker du til at CV, Søknad og de tilhørende personopplysninger behandles av Akademikliniken for å kunne vurdere din søknad. Opplysningene vil kun bli håndtert internt i foretaket og i henhold til vår integritetspolicy.

Kontakt

Har du spørsmål til stillingen, vennligst kontakt teamleder Tina Hillesland på telefon +47 971 60 086 eller på e-post: tina.hillesland@akademikliniken.no . Spørsmål til arbeidskontrakt rettes til økonomidirektør Magnar Tørres på telefon +47 930 22 960, e-post: magnar.torres@akademikliniken.no eller Klinikksjef Pernilla Idehed på telefon +46 733 490 514, e-post: pernilla.idehed@ak.se

Om Akademikliniken

Akademikliniken tilbyr plastisk kirurgi og hudpleie i verdensklasse. Vår visjon er: «Verdens mest fornøyde kunder. Med seg selv.» Hvert år gjennomføres det mer enn 50.000 operasjoner på våre klinikker i hele Skandinavia. Alt personell er autorisert og sertifisert, og lever for å drive utviklingen fremover. Akademikliniken ble grunnlagt i 1991 i Stockholm og eies av Polaris Equity sammen med gründerne og de ansatte.