Akademikliniken søker Anestesilege til vår operasjonsavdeling i Oslo

Vil du arbeide med estetisk og rekonstruktiv plastikkirurg i en ekspansiv virksomhet der arbeidsglede, høy kompetanse, sikkerhet og fornøyde pasienter står i fokus? Vi er en engasjert og hyggelig gjeng som ser fram til å ønske deg velkommen som kollega.

Vår plastikkirurgiske klinikk i Oslo har adresse Sognsveien 70A (vis à vis Ullevål stadion).

Den kliniske virksomheten består av tre avdelinger: Pasientmottak, Operasjon med 3 operasjonssaler og Oppvåkning.

Kvalifikasjoner og arbeidsoppgaver

Vi søker deg som er spesialist i anestesi med norsk autorisasjon og bred erfaring, og som liker ansvar. Du må kunne optimalisere og tilpasse anestesifaget til vår varierte kirurgi og pasientpopulasjon.  Du må like å utvikle og jobbe etter gode og effektive flytprosesser, der sikkerhet, samarbeid, hjelpsomhet, omsorg og service står sentralt.  Du vil stå i et nært samarbeid med våre kirurger og anestesisykepleiere.

Som vår anestesilege vil du ha ansvar for selve anestesien ved operasjonsavdelingen, klarering av pasienter, kvalitetsrutiner relatert til anestesi, postoperativ smertebehandling og tromboseprofylakse. I tillegg vil du være sentral i å drive og koordinere pasientflyten på operasjonsavdelingen i samarbeide med enhetsleder og pasientkoordinator.

Vi legger stor vekt på personlige egenskaper som evne til samarbeid, logistikk, fleksibilitet og serviceinnstilling overfor både kolleger og pasienter. Som person er du sikker og trygg i din rolle, positiv overfor kolleger og bidrar til et godt arbeidsmiljø.

Beskrivelse av jobben

Operasjonsavdelingen på Akademikliniken er en velfungerende enhet som utgjør kjernen i vår pasientbehandling. Vi driver vår virksomhet i nyrenoverte, lyse og moderne lokaler.

Arbeidet på vår sterilsentral og operasjonsavdeling preges av sunn effektivitet, der alle medarbeidere må ta et stort ansvar for helheten og løse utfordringer gjennom godt samarbeid. Avdelingen består i dag av steriliseringsassistent, kirurger, anestesilege og spesialsykepleiere innen operasjon, anestesi og intensiv.

Sterilsentralen inngår som del av operasjonsavdelingen og fungerer i nært samarbeid med resten av virksomheten.

Ansettelsesform

Stillingen er deltid i 65 % stilling i fast ansettelse. Det er 6 måneders prøvetid og tiltredelse så snart som mulig.

Søknad

Vi imøteser din søknad inneholdende CV og personlig brev som forteller om dine interesser og din motivasjon for å søke stilling hos oss. Søknader mottas per e-post til kjersti.koller@akademikliniken.no   Merk din søknad med ”Anestesilege i Oslo”. Vi foretar løpende vurderinger av interesserte søkere og ber deg som er interessert å snarest sende oss en søknad. Siste frist for å søke på stillingen er 15. januar.

Ved å sende søknad via e-post samtykker du til at CV, Søknad og de tilhørende personopplysninger behandles av Akademikliniken for å kunne vurdere din søknad. Opplysningene vil kun bli håndtert internt i foretaket og i henhold til vår integritetspolicy.

Kontakt

Har du spørsmål om stillingen, vennligst kontakt vår Medisinsk ansvarlige lege Bjørn Jarle Tvedt på e-post: bjorn.tvedt@akademikliniken.no .  Spørsmål til arbeidskontrakt rettes til økonomidirektør Magnar Tørres på telefon +47 930 22 960, e-post: magnar.torres@akademikliniken.no eller Administrerende direktør i Norge Kjersti Koller på telefon +47 474 60 457, e-post: kjersti.koller@akademikliniken.no

Om Akademikliniken

Akademikliniken tilbyr plastisk kirurgi og hudpleie i verdensklasse. Vår visjon er: «Verdens mest fornøyde kunder. Med seg selv.» Hvert år gjennomføres det mer enn 50.000 operasjoner på våre klinikker i hele Skandinavia. All personell er autorisert og sertifisert, og engasjert i å drive utviklingen i dette spennende fagfeltet fremover. Akademikliniken ble grunnlagt i 1991 i Stockholm og eies av Polaris Equity sammen med gründerne og de ansatte.