Jobb hos oss

jobb hos oss

Beskrivelse av Akademikliniken

Akademikliniken tilbyr plastisk kirurgi og hudpleie i verdensklasse. Vår visjon er: «Verdens mest fornøyde kunder. Med seg selv.»
Hvert år gjennomføres det mer enn 50.000 operasjoner på våre klinikker i hele Skandinavia. Alt personell er autorisert og sertifisert, og lever for å drive utviklingen fremover. Akademikliniken ble grunnlagt i 1991 i Stockholm og eies av Polaris Equity sammen med gründerne og de ansatte. 

Les mer om vårt behandlingstilbud her.

 

Ledige stillinger:

Kunne du tenke deg å jobbe med noen av markedets dyktigste plastikkirurger?

Vi søker Operasjonssykepleier

Våre ansatte har en unik sammensetning av høy faglig kompetanse, erfaring og interesse for vårt fagfelt. Vår felles målsetning er å gi våre pasienter en unik personlig service og faglig oppfølging, både før, under og etter inngrepet. Vi er stolte av sykehusets lokaler og vi tilbyr en arbeidsplass som etterstreber høy faglig leveranse i alle ledd. Vi er en engasjert og hyggelig gjeng som ser fram til å ønske deg velkommen som kollega.

Vår plastikkirurgiske klinikk består av tre avdelinger: Pasientmottak, Operasjon med tre operasjonssaler og oppvåkning. Vi holder til i Oslo på Sognsveien 70A (vis a vis Ullevål stadion). 

Vi søker deg som har lyst å bidra i et entusiastisk og profesjonelt team, hvor pasienten skal føle seg ivaretatt på beste måte, og hvor de ansatte skal ha en utfordrende og fin arbeidshverdag. Vi trenger en operasjonssykepleier med bred erfaring innen plastisk kirurgi og som ønsker å utvikle sin egen kompetanse og bidra til å optimalisere et tverrfaglig samspill. Du vil samarbeide nært med sterilassistent, kirurger, anestesilege og sykepleiere innen operasjon, anestesi og intensiv. Derfor vektlegger vi fleksibilitet og innstilling til samarbeid og service til de du har rundt deg svært høyt.

 

Arbeidsoppgaver

 • Følge opp, lede og vedlikeholde prosedyrer og rutiner på operasjons og sterilsentral
 • Klargjøring av operasjonsstuer før operasjon
 • Klargjøring og oppfølging av pasienter før under og etter operasjon (noe etterkontroller må påberegnes i perioder, samt småkirurgi i lokal anestesi)
 • Postoperativ oppfølging
 • Sterilitets arbeid ved behov

 

Kvalifikasjoner

 • Operasjons sykepleier / Offentlig godkjent sykepleier
 • Relevant erfaring fra sykehusdrift, privat erfaring fra estetisk kirurgi vektes
 • God norsk muntlig og skriftlig fremstillingsevne

 

Personlige egenskaper 

 • Fremragende samarbeidsevner – vi ser etter deg som strekker deg ekstra
 • Faglig trygg og engasjert, sulten på å lære mer og utvikle deg
 • Særlig høy grad av serviceinnstilling
 • Personlig egnethet vektlegges høyt

 

Vi tilbyr 

 • Stor påvirkningskraft for å bidra til avdelingens og egen utvikling
 • Høyt faglig nivå og en vinnerkultur som har høye ambisjoner og utviklingsmål
 • Faglige samlinger og høyt fokus på kompetansehevende tiltak
 • konkurransedyktige betingelser med lønn etter avtale
 • dagstilling med fri i helger og høytider
 • Sist, men ikke minst – et fantastisk arbeidsmiljø
 • Oppstart etter avtale

 

Søknad 

Vi imøteser din søknad med CV og personlig brev som forteller om dine interesser og din motivasjon for å søke stilling hos oss. Søknader mottas per e-post til kjersti.koller@akademikliniken.no . Merk søknaden med "Operasjonssykepleier i Oslo”. Vi foretar vurderinger av interesserte søkere løpende og vi ber deg som er interessert å snarest sende oss en søknad. Siste frist for å søke på stillingen er 12/10-21. Vi tar fortløpende intervjuer.

Kontakt 

Har du spørsmål til stillingen, vennligst kontakt vår Administrerende direktør i Norge, Kjersti Koller, på telefon +47 474 60 457.  

Medisinsk ansvarlig lege Bjørn Jarle Tvedt.

Få nyheter direkte

Tilbakekalling av samtykke

Du har rett til å når som helst tilbakekalle ditt samtykke ved å gi beskjed til Akademikliniken. Dette gjør du ved å sende en e-post til privacy@akademikliniken.no. I tilbakekallelsen må det fremgå hvem du er og hvilke personopplysninger tilbakekallelsen gjelder. Tilbakekallelse av samtykke innebærer at Akademikliniken ikke kan fortsette å behandle dine personopplysninger dersom ikke annen lovlig grunn foreligger. Akademikliniken skal informere deg dersom en slik lovlig grunn foreligger. Den behandling av personopplysninger som du har gitt samtykke til og som allerede har pågått frem til tilbakekallelsen er gjort, er dog lovlig og omfattes derfor ikke av tilbakekallelsen. Du kan også melde deg av ved å trykke på avmeldingslinken i et av Akademiklinikens nyhetsbrev.

For informasjon om hvordan Akademikliniken behandler dine personopplysninger og dine rettigheter som registrert – les mer på https://www.akademikliniken.no/personvernerklaering/