Jobbe hos oss i Akademikliniken? | Akademikliniken

Jobbe hos oss

Vi er alltid interessert i dyktige og kompetente personer som brenner for sitt arbeid og kundenes velbefinnende.

Så hvis du deler du vår filosofi: Oppnå skjønnhet gjennom vitenskap, gi våre pasienter en behandling og opplevelse av ypperste kvalitet, samt ønsker å jobbe med noen av verdens fremste eksperter innenfor skjønnhetsbehandling, estetisk, medisinsk og rekonstruktiv kirurgi, da er du hjertelig velkommen til å la oss høre fra deg.

Hudlege søkes til vår klinikk Ullevål

Vis mer

Til vårt sykehus søker vi etter en dyktig og engasjert hudlege.

Vi ser etter deg som kan bidra til at vår hudavdeling kan vokse. Du vil jobbe sammen med de fremste plastikk kirurgene i Norge og inngå i et fagteam bestående av sertifiserte injeksjons sykepleiere og hudpleiere.

Akademikliniken holder til i moderne lokaler rett ved Ullevål Stadion.

Hudlege ved dagkirurgisk enhet på Ullevål, hos Akademikliniken. Spesialitet: Hudlege, med PDL føflekk problematikk. Tiltredelse etter avtale. Arbeid p.t. ønskes å starte med en 60%, med muligheter for utvidelse.

• Poliklinikk

• behersker skandinavisk språk, skriftlig og muntlig
  • Krever at søker har Norsk godkjent spesialist autorisasjon
  • Du må kunne jobbe selvstendig og ha gode samarbeidsevner
  • Ønsket forskningskompetanse, eller tidligere erfaring innen empirisk forskning.
  • Kunne utvikle vårt tilbud innen vanlige hudsykdommer. I tillegg tilby behandling innen laser- og kjemiske peeling, acne, rosacea, føflekk og generell kosmetisk dermatologi.

Utdanningsretning

• Medisin

Utdanningsnivå

• Universitet

Personlige egenskaper

• Gode samarbeidsevner
  • Personlig egnethet
  • Trives med å jobbe i et tverrfaglig team
  • Bidra til et godt arbeidsmiljø.
  • behersker skandinavisk språk, skriftlig og muntlig
  • faglig engasjement

Vi kan tilby

• fleksibel arbeidstid
  • hyggelig og inkluderende miljø
  • Moderne lokaler, operasjonstuer og utstyr
  • Kvalitet gjennom ISO sertifisering
  • Konkurransedyktige betingelser
  • Nye utfordringer
  • Jobbe tett med noen av landes beste plastikkirurger.

Kontaktinformasjon

For spørsmål vedrørende stilling kontakt Rolf Sørlie, klinikksjef Akademikliniken på tlf 452 68 802

Søknad med CV og referanser sendes til Akademiklinken, Sognsveien 70 A, 0855 Oslo, eller pr e-post til Klinikksjef rolf.sorlie@akademiklinken.no

Arbeidssted: Ullevål, Oslo

Beskrivelse av Akademikliniken.

Akademikliniken er Nordens ledende innen estetisk og rekonstruktiv plastisk kirurgi og estetiske behandlinger. Vi har spesialister med lang erfaring og benytter velutprøvde metoder basert på det seneste innen forskning. «Skjønnhet gjennom vitenskap» har alltid vært Akademiklinikens motto. Vi er innovative og leder utviklingen gjennom kontinuerlig forskning. Akademikliniken utdanner også plastikkirurger fra hele verden.

Vi har pasienten i fokus og tilbyr skreddersydde løsninger. Vårt mål er at våre pasienter skal være mest fornøyd med seg selv.

Se også www.akademiklinken.no

Akademikliniken tilbyr plastisk kirurgi og hudpleie i verdensklasse. Visjonen er: «Verdens mest fornøyde kunder. Med seg selv.»
Hvert år gjennomføres det mer enn 50.000 operasjoner på egne klinikker i hele Skandinavia. Alt personell er autorisert og sertifisert og lever for å drive utviklingen fremover. Akademikliniken ble grunnlagt i 1991 i Stockholm og eies av Polaris Equity sammen med gründerne og de ansatte. Les mer på ak.se og akademikliniken.no