Jobbe hos oss i Akademikliniken? | Akademikliniken

Jobb hos oss

jobb hos oss

Beskrivelse av Akademikliniken

Akademikliniken er Nordens ledende innen estetisk og rekonstruktiv plastisk kirurgi og estetiske behandlinger. Vi har spesialister med lang erfaring og benytter velutprøvde metoder basert på det seneste innen forskning. «Skjønnhet gjennom vitenskap» har alltid vært Akademiklinikens motto. Vi er innovative og leder utviklingen gjennom kontinuerlig forskning. Akademikliniken utdanner også plastikkirurger fra hele verden.

Vi har pasienten i fokus og tilbyr skreddersydde løsninger. Vårt mål er at våre pasienter skal være mest fornøyd med seg selv.

Les mer om vårt behandlingstilbud her.

Akademikliniken tilbyr plastisk kirurgi og hudpleie i verdensklasse. Vår visjon er: «Verdens mest fornøyde kunder. Med seg selv.»
Hvert år gjennomføres det mer enn 50.000 operasjoner på våre klinikker i hele Skandinavia. Alt personell er autorisert og sertifisert, og lever for å drive utviklingen fremover. Akademikliniken ble grunnlagt i 1991 i Stockholm og eies av Polaris Equity sammen med gründerne og de ansatte.

Vi søker kosmetisk sykepleier til vår klinikk i Stavanger

Til vårt sykehus søker vi dermatolog/hudlege