Jobb hos oss

jobb hos oss

Beskrivelse av Akademikliniken

Akademikliniken tilbyr plastisk kirurgi og hudpleie i verdensklasse. Vår visjon er: «Verdens mest fornøyde kunder. Med seg selv.»

Hvert år gjennomføres det mer enn 60.000 operasjoner på våre klinikker i hele Skandinavia. Alt personell er autorisert og sertifisert, og lever for å drive utviklingen fremover. Akademikliniken ble grunnlagt i 1991 i Stockholm og eies av Polaris Equity sammen med gründerne og de ansatte. 

Les mer om vårt behandlingstilbud her.

 

Ledige stillinger:

Vi søker etter dyktige plastikkirurger

Jobb som kirurg hos Akademiklinken - nordens ledende på plastikk kirurgi

Velkommen til Nordens ledende klinikk for estetisk og rekonstruktiv plastikkirurgi, kosmetiske behandlinger og avansert hudpleie. Vår visjon er å ha verdens mest fornøyde kunder. Med seg selv. Med over 30 års erfaring utfører vi mer enn 60 000 estetiske behandlinger hvert år ved våre ca 25 klinikker i Sverige, Norge og Danmark.

1. Høyest pasientsikkerhet og fornøyde kunder

Med trygge rutiner, kompetent personale og konstant oppfølging garanterer vi høyeste kvalitet i alle ledd. Vi er stolte av og våger å si at vi har bransjens mest fornøyde kunder.

2. Plastisk kirurgi i forkant

Vi streber etter å lede utviklingen i bransjen og vi jobber med de nyeste teknologiene og metodene.

3. En attraktiv arbeidsplass

Vi tiltrekker og kurser bransjens ledende fagfolk som ønsker å jobbe med trivsel og i et kommersielt, privateid selskap.

4. Kompetente kollegaer

Du vil bli del av et team på ca 30 plastikkirurger med lang erfaring og høy kompetanse. Du jobber også tett med dyktige hudleger, anestesileger, injeksjonssykepleiere og hudleger.

5. Kompetanseutvikling

Du får mulighet til løpende opplæring og spesialisering gjennom kompetanseheving, legemøter, deltagelse på konferanser og mentorskap.

6. Effektive arbeidsdager

Vi har veletablerte systemer, prosesser og rutiner. For å kontinuerlig forbedre oss deler vi kontinuerlig den beste praksisen mellom våre klinikker.

7. Full administrativ støtte

Her er alt på plass i form av økonomi, regnskap, IT, HR og personaladministrasjon. Du har en stimulerende hverdag hvor du kan fokusere på å operere og møte pasienter.

8. Sterk merkevare og markedsføring

Du blir en del av vårt anerkjente merke og du har muligheten til å bli personlig markedsført i våre kanaler med stor rekkevidde.

9. En attraktiv kompensasjonsmodell

Du har en stor mulighet til å påvirke din egen inntjening og dra nytte av våre andre fordeler. Du får også ansvar for eget kostnadssted.

10. Samarbeid

Vår eierstruktur og størrelse gjør at vi kan tilby medeierskap med mulighet til å ta del i fremtidig verdiskaping.

 

For å søke, ta kontakt med daglig leder Kjersti Koller på kjersti.koller@akademikliniken.no

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

* indicates requiredJeg gir mitt samtykke til at Akademikliniken behandler mitt navn, e-postadresse, hjemby og interesseområde for å sende ut nyhetsbrev og informasjon om virksomheten, fordeler samt rabatter via e-post.Tilbakekalling av samtykke

Du har rett til å når som helst tilbakekalle ditt samtykke ved å gi beskjed til Akademikliniken. Dette gjør du ved å sende en e-post til privacy@ak.se. I tilbakekallelsen må det fremgå hvem du er og hvilke personopplysninger tilbakekallelsen gjelder. Tilbakekallelse av samtykke innebærer at Akademikliniken ikke kan fortsette å behandle dine personopplysninger dersom ikke annen lovlig grunn foreligger. Akademikliniken skal informere deg dersom en slik lovlig grunn foreligger. Den behandling av personopplysninger som du har gitt samtykke til og som allerede har pågått frem til tilbakekallelsen er gjort, er dog lovlig og omfattes derfor ikke av tilbakekallelsen. Du kan også melde deg av ved å trykke på avmeldingslinken i et av Akademiklinikens nyhetsbrev.

For informasjon om hvordan Akademikliniken behandler dine personopplysninger og dine rettigheter som registrert – les mer på https://www.akademikliniken.no/personvernerklaering/