Hva vi tilbyr

Vi tilbyr en unik helhetlig tilbud. Våre plastikkirurger er verdensledende innen både rekonstruktiv og estetisk plastisk kirurgi. Samtidig tilbyr vi på våre hudsentre det siste innen avansert hudpleie og injeksjonsbehandlinger.

Unik helhetlig tilbud

Vi kan tilby en unik helhetlig pleie: estetisk og rekonstruktiv plastikkirurgi, åreknuter og karbehandlinger, injeksjonsbehandlinger og avansert hudpleie. I tillegg har vi en egen serie med hudpleieprodukter utviklet av klinikkens eksperter. Det gir deg muligheten til et skreddersydd resultat.

Sikkerhet

Som pasient hos oss er du i trygge hender – ditt velvære og privatliv kommer alltid først. Alle behandlinger utføres av sertifisert og/eller autorisert personell. Vi bruker de beste metodene, har tilgang til den nyeste teknologien og vi går aldri på akkord med sikkerheten.

Plastisk kirurgi

Våre plastikkirurger er verdensledende innen både rekonstruktiv og estetisk plastisk kirurgi. Akademiklinikken er den eneste private klinikken i Skandinavia som utfører avansert mikrokirurgi. Vi har utviklet egne metoder, for eksempel når det gjelder brystforstørrelse, og vi deltar i den nyeste forskningen. Dette er din garanti for at du får best mulig resultat. Vi har kompetanse til å utføre alle typer plastikkirurgiske inngrep og også ikke-kirurgiske inngrep, som for eksempel injeksjonsbehandlinger.

Avansert hudpleie

På våre hudsentre tilbyr vi det siste innen avansert hudpleie, med alt fra peeling til laserbehandlinger. Uansett om det er pigmentflekker, rynker, arr, åreknuter, solskader, cellulitter eller tatoveringer, så har vi kunnskapen, erfaringen og de tekniske egenskapene til å kunne hjelpe deg. Vi utfører også hudanalyser og designer hjemmepleieprogrammer med våre hudpleieprodukter.

Hudpleieprodukter

Akademiklinikkens hudpleieserie er et komplett program med hudpleieprodukter utviklet etter flere års forskning. Serien er bygget på biologiske prinsipper og mange års medisinsk erfaring, kombinert med de nyeste forskningsfunnene om hvordan hudens ungdommelighet kan forlenges. Produktene er tilgjengelig for salg på Akademikliniken og hos utvalgte forhandlere.