Marianne Tengs Operasjonskoordinator og leder poliklinikk

Marianne Tengs

Marianne Tengs er operasjonskoordinator på Akademiklinken Oslo, og jobber tett med pasientene fra første møte. Hun er utdannet helsesekretær og har jobbet innen privat plastikk i over 20 år, og for Akademikliniken i snart 10 år. Som operasjonskoordinator bistår hun med å sette opp operasjoner etter at pasienten har vært hos konsultasjon hos kirurgene, samtidig som å fungere som en kontaktperson for pasienten vedrørende informasjon, kontraktsignering og oppfølging. Marianne stortrives i jobben som koordinator, og påpeker viktigheten av å ivareta og skape trygghet hos pasientene gjennom hele kundereisen.

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

* indicates required

Jeg gir mitt samtykke til at Akademikliniken behandler mitt navn, e-postadresse, hjemby og interesseområde for å sende ut nyhetsbrev og informasjon om virksomheten, fordeler samt rabatter via e-post.

Du har rett til å når som helst tilbakekalle ditt samtykke ved å gi beskjed til Akademikliniken. Dette gjør du ved å sende en e-post til privacy@ak.se. I tilbakekallelsen må det fremgå hvem du er og hvilke personopplysninger tilbakekallelsen gjelder. Tilbakekallelse av samtykke innebærer at Akademikliniken ikke kan fortsette å behandle dine personopplysninger dersom ikke annen lovlig grunn foreligger. Akademikliniken skal informere deg dersom en slik lovlig grunn foreligger. Den behandling av personopplysninger som du har gitt samtykke til og som allerede har pågått frem til tilbakekallelsen er gjort, er dog lovlig og omfattes derfor ikke av tilbakekallelsen. Du kan også melde deg av ved å trykke på avmeldingslinken i et av Akademiklinikens nyhetsbrev.