Ansatt

Liz Øvang er operasjonskoordinator på Akademiklinken Oslo, og jobber nært med pasientene fra første møte. Hun er utdannet helsesekretær og har vært hos Akademikliniken i tre år. Som operasjonskoordinator bistår hun med å sette opp operasjoner etter at pasienten har vært på konsultasjon hos kirurgene, samtidig som å fungere som en kontaktperson for pasienten gjennom hele kundereisen. Som pasient vil du være i kommunikasjon med Liz angående informasjon om inngrep, kontraktsignering og oppfølging. Det Liz synes er mest spennende og givende ved jobben på Akademikliniken er å følge pasientenes forløp fra de tar kontakt til de er ferdig operert. Ikke minst synes hun det er gøy å oppleve hvor fornøyde de er.

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

* indicates required

Jeg gir mitt samtykke til at Akademikliniken behandler mitt navn, e-postadresse, hjemby og interesseområde for å sende ut nyhetsbrev og informasjon om virksomheten, fordeler samt rabatter via e-post.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp’s privacy practices here.