Camilla Lybæk Kosmetisk sykepleier

Camilla Lybæk

Camilla Lybæk jobber som klinikksjef på Akademikliniken i Trondheim og har jobbet på Akademikliniken siden 2017. Hun er lidenskapelig opptatt av sunn og frisk hud. Camillas favoritt behandlinger er injeksjoner, og hun gjør spesielt mye skin booster, som er en behandling som passer de fleste og gir veldig gode resultater. Den gir fukt, glød, glatter ut fine linjer og strammer opp.

Hun er opptatt av at kunden skal føle seg trygge og bruker alltid god tid på å forklare både før behandling, underveis og i etterkant. I tillegg er Camilla autorisert Restylane behandler og kurses jevnlig, noe som er viktig både for henne og kundene. For å oppnå gode resultater anbefaler hun kombinasjonsbehandlinger samt investering av gode hudpleie produkter som kunden bruker daglig hjemme.

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

* indicates required

Jeg gir mitt samtykke til at Akademikliniken behandler mitt navn, e-postadresse, hjemby og interesseområde for å sende ut nyhetsbrev og informasjon om virksomheten, fordeler samt rabatter via e-post.

Du har rett til å når som helst tilbakekalle ditt samtykke ved å gi beskjed til Akademikliniken. Dette gjør du ved å sende en e-post til privacy@ak.se. I tilbakekallelsen må det fremgå hvem du er og hvilke personopplysninger tilbakekallelsen gjelder. Tilbakekallelse av samtykke innebærer at Akademikliniken ikke kan fortsette å behandle dine personopplysninger dersom ikke annen lovlig grunn foreligger. Akademikliniken skal informere deg dersom en slik lovlig grunn foreligger. Den behandling av personopplysninger som du har gitt samtykke til og som allerede har pågått frem til tilbakekallelsen er gjort, er dog lovlig og omfattes derfor ikke av tilbakekallelsen. Du kan også melde deg av ved å trykke på avmeldingslinken i et av Akademiklinikens nyhetsbrev.