Om oss Plastikkirurgi – Akademikliniken tilbyr plastik kirurgi sentralt i Oslo

Akademikliniken er en av de verdens ledende klinikker innen plastisk kirurgi. Vi har tilgang på verdens beste teknologi, våre kirurger har betydelig kompetanse og lang erfaringi. Hvert år utfører våre klinikker i Sverige, Norge og Danmark over 27.000 behandlinger. Dette gjør oss til et av verdens ledende innen estetisk medisin.I Norge har Akademikliniken raskt vokst seg til å bli en stor aktør innen plastikkirurgi og andre estetiske behandlinger. Vi har i dag et topp moderne sykehus lokalisert ved Ullevål Stadion i Oslo. Sykehuset er godkjent for overnatting og er i tillegg å være ISO sertifisert.

Vi tilbyr følgende kirurgiske inngrep:

Beauty Through Science

Akademikliniken er ikke bare en klinikk, vi er også en kunnskapsressurs. Hvert år kommer det flere plastikkirurger fra hele verden til vår BTS (Beauty Through Science) kongress i Stockholm. Hvert år kommer spesielt innbundne internasjonale spesialister som foreleser i relevante tema innen estetisk medisin.