Om oss | Akademikliniken

Om oss Plastikkirurgi – Akademikliniken tilbyr plastik kirurgi sentralt i Oslo

Akademikliniken er en av de verdens ledende klinikker innen plastisk kirurgi. Vi har tilgang på verdens beste teknologi, våre kirurger har betydelig kompetanse og lang erfaring, spesielt innen bryst og rekonstruktiv kirurgi. Hvert år utfører våre klinikker i Sverige, Norge og Danmark over 27.000 behandlinger. Dette gjør oss til et av verdens ledende private sykehus innenfor plastikkirurgi.
I Norge har Akademikliniken raskt vokst seg til å bli en stor aktør innen plastikkirurgi og andre estetiske behandlinger. Vi har i dag et topp moderne sykehus lokalisert ved Ullevål Stadion i Oslo. Sykehuset er godkjent for overnatting og er i tillegg ISO sertifisert.

Vi tilbyr følgende kirurgiske inngrep:

TRYGGHET
Hos oss er din trygghet svært viktig. Du skal være trygg på den beslutningen du tar om et plastisk kirurgisk inngrep, og du skal være trygg både før og etter et inngrep. Vi gjennomfører derfor alltid en konsultasjon før et inngrep. Denne konsultasjonen er helt uforpliktende. Her vil du få treffe en av våre erfarne kirurger som informerer deg om inngrepet, og du vil kunne få svar på alle spørsmål du måtte ha. Vi benytter oss også av et 3D kamera som gir deg en god oppfatning på forhånd av hvordan resultatet blir.

Du vil kunne nå oss for spørsmål uansett hvilken tid på døgnet det er, 24 timer etter operasjonen. Etter den tid, følger vi deg opp med jevne mellomrom, og du er uansett velkommen til å ta kontakt om du skulle være bekymret eller ha spørsmål.

1707_c28e31e9

KOMPETANSE
Akademikliniken er ikke bare en klinikk, vi er også en kunnskapsressurs. Hvert år kommer det flere plastikkirurger fra hele verden til vårt BTS (Beauty Through Science )Symposium, for å lytte til spesielt innbudne internasjonale spesialister som foreleser i for eksempel nye operasjonsmetoder ,  for å tilegne seg ny kompetanse og unike teknikker som våre plastikk kirurger praktiserer. Et eksempel på dette er ”AK-snittet”, som i dag anses å være ”state of the art” innen brystforstørring internasjonalt.

Dette innebærer at du som pasient kan være trygg på at Akademikliniken, til enhver tid, har den nødvendige kompetansen innen plastikkirurgi for å gi deg et best mulig resultat.

EKSPERTISE
Plastikkirurgiske inngrep krever ekspertise for å kunne gi et best mulig resultat. Derfor har vi eksperter på de forskjellige inngrepene. Grunnen til det, er at vi i Akademikliniken er opptatt av at hvert eneste inngrep eller behandling skal gi deg det beste resultatet som overhodet mulig.