Akademikliniken er i dag Nordens ledende klinikk innen estetisk medisin og utfører mer enn 60 000 kosmetiske behandlinger hvert år. Med omfattende erfaring og et høyt nivå av ekspertise tilbyr vi estetisk og rekonstruktiv plastikkirurgi, estetiske injeksjonsbehandlinger og avansert hudpleie.

Med den seneste teknologien bruker vi både toppmoderne teknikker såvel som egenutviklede metoder som Ak-metoden. Med stadig forskning og forbedringer er vi med på å lede an utviklingen i bransjen vår og  utdanner plastikkirurger fra hele verden.

Vår størrelse og vår brede kompetanse er din sikkerhet. Alle våre klinikker i Norden er utrustet med personal og teknikk for å kunne levere best mulig pleie og resultat.

Hos Akademikliniken møter du alltid autorisert og sertifisert personal som er der for deg. Vårt team av plastikkirurger i nært samarbeid med sykepleiere og hudpleiere gir oss muligheten til å tilby deg som kunde en skreddersydd helhetsløsning tilpasset dine ønsker og ditt behov.

I Norge har Akademikliniken raskt vokst seg til å bli en stor aktør innen plastikkirurgi og andre estetiske behandlinger. Vi har i dag et toppmoderne sykehus i Oslo lokalisert ved Ullevål Stadion. Sykehuset er godkjent for overnatting og er i tillegg ISO sertifisert. Du finner også våre Skincentre i Bergen, Stavanger og Trondheim.

Akademikliniken åpnet den første klinikken sin på Riddargatan i Stockholm allerede i 1991 og etablerte seg i Norge gjennom oppkjøp av den allerede godt etablerte Ellipse klinikken i 2012. Ellipse klinikken åpnet dørene sine i 1998.  Det vil si at vi har mer enn 30 års erfaring innen estetiske behandlinger  i Norden.

Kort om Akademikliniken

• Nordens ledende klinikk innen estetisk kirurgi og hudbehandlinger.
  • grunnlagt av Per Hedén och Jan Jernbeck i 1991.
  • vi har skincentre og sykehus i Sverige, Norge og Danmark
  • vi tilbyr hovedsaklig estetisk kirurgi, hudbehandlinger og vår egen serie med hudpleieprodukter
  • 5 sykehus i Norden som tilbyr plastisk kirurgi
  • 20 Skin centre i Norden som tilbyr hud-og injeksjonsbehandlinger. Våre klinikker i Norge
  • over 300 medarbeidere, hvorav 176 er spesialister inkl. 24 kirurger.

ISO-sertifisering

Akademikliniken Norge er ISO sertifisert for 9. år på rad etter standard ISO 9001: 2015 for kvalitetsledelse.

Hva  innebærer det å bli sertifisert?

ISO-sertifisering betyr at vi har kontinuerlig kvalitetsforbedrende systemer på plass. Vi  legger ned svært mye arbeid for å bli sertifisert. Vi setter standaren høyt for hvordan vi ønsker å jobbe, dette kommer våre pasienter til gode. Vi blir aldri gode nok og hos oss skal pasientene vite at vi kontinuerlig streber etter å bli enda bedre. Vi vil gi våre pasienter best mulig service, og våre ansatte best mulig verktøy for å opprettholde vår kvalitet.

Vår visjon er «Verdens mest fornøyde kunder. Med seg selv»

Vårt verdigrunnlag beskriver hva vi står for og fungerer som en ledestjerne i vårt daglig arbeid.

Pasjonert

Vi brenner for å levere resultater og service som overgår kundens forventninger.

Pålitelige

Vi setter pasientsikkerhet og kvalitet først ved å følge gjeldende forskrifter og kontinuerlig overvåke at regler overholdes.

Professionelle

Vi anvender ressursene våre på en smart måte, og verdsetter hverandres kompetanse, engasjement og godt samarbeid.

Pionerer

Vi leder utviklingen i vår bransje gjennom innovasjon, erfaring og dyktighet.