Om oss – Estetisk kirurgi og behandlinger i verdensklasse

Nordens ledende klinikk

Akademikliniken er i dag Nordens ledende klinikk innen estetisk medisin. Med omfattende erfaring og et høyt nivå av ekspertise tilbyr vi estetisk og rekonstruktiv plastikkirurgi, estetiske injeksjonsbehandlinger og avansert hudpleie. Med base i Sverige og virksomheter i Norge og Danmark utfører vi mer enn 60 000 estetiske behandlinger hvert år.

Den seneste teknologien, topp moderne teknikker og metoder, samt stadig forskning og forbedring gjør at vi kan holde oss i forkant av utvikling. Det er også en av grunnene til at vi hos oss utdanner plastikkiurgrer fra hele verden.

Vår størrelse og vår brede kompetanse er din sikkerhet. Alle våre klinikker i Norden er utrustet med personal og teknikk for å kunne levere best mulig pleie og resultat.

Hos Akademikliniken møter du alltid autorisert og sertifisert personal som er der for deg. Vårt team av plastikkirurger i nært samarbeid med sykepleiere og hudpleiere gir oss muligheten til å tilby deg som kunde en skreddersydd helhetsløsning tilpasset dine ønsker og ditt behov.

I Norge har Akademikliniken raskt vokst seg til å bli en stor aktør innen plastikkirurgi og andre estetiske behandlinger. Vi har i dag et topp moderne sykehus lokalisert ved Ullevål Stadion i Oslo. Sykehuset er godkjent for overnatting og er i tillegg å være ISO sertifisert. Du finner og våre Walk in Clinics i Bergen, Stavanger og Trondheim.

Vår visjon og vårt verdigrunnlag

Vår visjon er "Verdens mest fornøyde kunder. Med seg selv". Dette jobber vi for hver dag.

Vårt verdigrunnlag beskriver hva vi står for og fungerer som en ledestjerne i vår daglige arbeide.

Pasjonnert

• Vi brenner for å levere resultat og kundeservice so overgår kundens forventninger.

Pålitelige

• Vi setter pasientsikkerhet og kvalitet først ved å følge gjellende forskrifter og kontinuerlig overvåke at regler overholdes.

Professionelle

• Vi anvender våre resurser smart og verdsetter hverandres kompetanse, engasjement og vårt gode samarbeide.

Pionerer

• Vi leder utviklingen i vår bransje gjennom innovasjon, erfaring og ferdighet.

Beauty Through Science

Akademikliniken er ikke bare en klinikk, vi er også en kunnskapsressurs. Hvert år kommer det flere plastikkirurger fra hele verden til vår BTS (Beauty Through Science) kongress i Stockholm. Hvert år kommer spesielt innbundne internasjonale spesialister som foreleser i relevante tema innen estetisk medisin.

ISO-sertifisering

AK Norge er ISO sertifiserte for 9. år på rad etter standard ISO 9001: 2015 for kvalitetsledelse.

Hva  innebærer det å bli sertifisert?

Vi  legger ned svært mye arbeid for å bli sertifisert. Vi setter standaren høyt for hvordan vi ønsker å jobbe, dette kommer våre pasienten til gode.

Vi blir aldri gode nok og hos oss skal pasientene vite at vi kontinuerlig streber etter å bli enda bedre. Vi vil gi våre pasienter best mulig service, og våre ansatte best mulig verktøy for å opprettholde vår kvalitet.