Om oss – Nordens ledende klinikk

Akademikliniken er i dag Nordens ledende klinikk innen estetisk medisin og utfører mer enn 60 000 kosmetiske behandlinger hvert år. Med omfattende erfaring og et høyt nivå av ekspertise tilbyr vi kosmetisk og rekonstruktiv plastikkirurgi, estetiske injeksjonsbehandlinger og avansert hudpleie. 

Den seneste teknologien, toppmoderne teknikker og metoder, samt stadig forskning og forbedring gjør at vi kan holde oss i forkant av utvikling. Det er også en av grunnene til at vi hos oss utdanner plastikkiurgrer fra hele verden.

Vår størrelse og vår brede kompetanse er din sikkerhet. Alle våre klinikker i Norden er utrustet med personal og teknikk for å kunne levere best mulig pleie og resultat.

Hos Akademikliniken møter du alltid autorisert og sertifisert personal som er der for deg. Vårt team av plastikkirurger i nært samarbeid med sykepleiere og hudpleiere gir oss muligheten til å tilby deg som kunde en skreddersydd helhetsløsning tilpasset dine ønsker og ditt behov.

I Norge har Akademikliniken raskt vokst seg til å bli en stor aktør innen plastikkirurgi og andre estetiske behandlinger. Vi har i dag et toppmoderne sykehus i Oslo lokalisert ved Ullevål Stadion. Sykehuset er godkjent for overnatting og er i tillegg ISO sertifisert. Du finner også våre Walk in Clinics i Bergen, Stavanger og Trondheim.

Akademiklinken i Norge startet som Ellipse Klinikken in 1998, og ble senere kjøpt opp og endret navn til Akademikliniken in 2012. Det vil si at vi har mer enn 20 års erfaring innen estetiske behandlinger. 

Vår visjon og vårt verdigrunnlag

 

 

Vår visjon er “Verdens mest fornøyde kunder. Med seg selv”. Dette jobber vi for hver dag.

Vårt verdigrunnlag beskriver hva vi står for og fungerer som en ledestjerne i vår daglige arbeide. 

Pasjonert

  • Vi brenner for å levere resultater og service som overgår kundens forventninger.

Pålitelige 

  • Vi setter pasientsikkerhet og kvalitet først ved å følge gjeldende forskrifter og kontinuerlig overvåke at regler overholdes.

Professionelle

  • Vi anvender ressursene våre på en smart måte, og verdsetter hverandres kompetanse, engasjement og godt samarbeid.

Pionerer

  • Vi leder utviklingen i vår bransje gjennom innovasjon, erfaring og dyktighet.

Beauty Through Science

Akademikliniken er ikke bare en klinikk, vi er også en kunnskapsressurs. Hvert år kommer det flere plastikkirurger fra hele verden til vår BTS (Beauty Through Science) kongress i Stockholm. Hvert år kommer spesielt inveterte internasjonale spesialister som foreleser i relevante tema innen estetisk medisin. 

ISO-sertifisering

AK Norge er ISO sertifiserte for 9. år på rad etter standard ISO 9001: 2015 for kvalitetsledelse.

Hva  innebærer det å bli sertifisert?

Vi  legger ned svært mye arbeid for å bli sertifisert. Vi setter standaren høyt for hvordan vi ønsker å jobbe, dette kommer våre pasienter til gode.

Vi blir aldri gode nok og hos oss skal pasientene vite at vi kontinuerlig streber etter å bli enda bedre. Vi vil gi våre pasienter best mulig service, og våre ansatte best mulig verktøy for å opprettholde vår kvalitet.