Publisert 2019-11-14

ZO Retinol Stimualtion Peel – At Home Kit

Få raske resultater

ZO Retinol Stimulation Peel – At Home Kit gir huden fantastisk glød, jevnere hudtone og bremser aldring av huden.

ZO Retinol Stimulation Peel – At Home Kit inneholder ZO Radical Night Repair med 1% retinol. At Home Kit er satt sammen for å sikre en brukervennlig tilnærming for raske resultater. Det passer for alle som har en sunn og velfungerende hud og kan anvendes som et tillegg til øvrige ZO Skin Health Produkter. ZO Retinol Stimulation Peel anvendes som en behandling hjemme i 3 dager. Den kan gjentas hver 4.-6. uke og anbefales som vedlikehold 2 til 4 ganger i året. Kittet inneholder ZO Hydrating Cleanser 60ml, ZO Exfoliating Polish 16,2g, ZO Radical Night Repair 1% retinol 30ml, ZO Sunscreen+Primer 15ml og ZO Hydrating Creme 58g.

Pris: kr. 2549,-

Finn din nærmeste AK-klinikk>