Publisert 2019-11-14

ZO Retinol Stimualtion Peel – At Home Kit

Få raske resultater

ZO Retinol Stimulation Peel – At Home Kit gir huden fantastisk glød, jevnere hudtone og bremser aldring av huden.

ZO Retinol Stimulation Peel – At Home Kit inneholder ZO Radical Night Repair med 1% retinol. At Home Kit er satt sammen for å sikre en brukervennlig tilnærming for raske resultater. Det passer for alle som har en sunn og velfungerende hud og kan anvendes som et tillegg til øvrige ZO Skin Health Produkter. ZO Retinol Stimulation Peel anvendes som en behandling hjemme i 3 dager. Den kan gjentas hver 4.-6. uke og anbefales som vedlikehold 2 til 4 ganger i året. Kittet inneholder ZO Hydrating Cleanser 60ml, ZO Exfoliating Polish 16,2g, ZO Radical Night Repair 1% retinol 30ml, ZO Sunscreen+Primer 15ml og ZO Hydrating Creme 58g.

Pris: kr. 2549,-

Finn din nærmeste AK-klinikk>

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

* indicates required

Jeg gir mitt samtykke til at Akademikliniken behandler mitt navn, e-postadresse, hjemby og interesseområde for å sende ut nyhetsbrev og informasjon om virksomheten, fordeler samt rabatter via e-post.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp’s privacy practices here.