Publisert 2018-09-22

ZO ansiktsbehandling

Klassisk ansiktsbehandling er en av de mest etterspurte hudpleiebehandlingene og kommer i mange varianter. En av våre favoritter er ZO ansiktsbehandling, som passer for alle hudtyper.

Hva skjer under ZO Clear up ansiktsbehandling:

• Huden renses med rens tilpasset din hudtype
  • Huden skrubbes med ZO Exfoliating Polish, slik at virkestoffene vil trenge bedre inn i huden
  • Har man urenheter eller komedoner kan hudpleier klemme ut disse
  • Hudpleier legger så på en maske tilpasset din hud
  • Behandlingen avsluttes med pålegging av krem og solfaktor

Behandlingen har ingen nedetid og gir umiddelbar glød.

Ønsker du å prøve ZO Stimulation Peel eller ønsker du en  hudkonsultasjon hos en av våre hudpleiere? Bestill time her>