Publisert 2017-11-13

Vurderer du brystkirurgi?

Vi tilbyr brystreduksjon, brystrekonstruksjon eller brystforstørrelse (implantat)!

Vurderer du brystkirurgi?

Vinteren er den beste tiden, for en brystoperasjon.

Vi kan tilby:

• Konsultasjonstime
  • 3D-simulering ved konsultasjon
  • Trygg og sikker operasjon, tilpasset deg og dine behov.

Få svar på alle dine spørsmål. Book tid, hos en av våre plastikkirurger Mette Haga og Bjørn Tvedt. De vil ta veldig godt vare på deg. De skreddersyr etter dine ønsker.

175d2629230e54ca50eace4de5a72fbd

Mette Haga

Mette Haga Plastikkirurg

Akademikliniken

Bjørn Tvedt Plastikkirurg

Book konsultasjonstid online hos Akademikliniken Ullevål, eller ring 22 58 17 10 i dag!

175d2629230e54ca50eace4de5a72fbd

Ønsker du å bli kontaktet av Akademikliniken?

JaNei

Ønsker du å booke en time til konsultasjon med en plastikkirurg?
    JaNei

Hvilken/hvilke bryst operasjon ønsker du informasjon om? Kan velge flere alternativer.

BrystreduksjonBrystrekonstruksjonBrystforstørrelse (implantat)

Fornavn

Etternavn

Your Email (required)