Publisert 2017-03-22

Vil du være vår leppemodell?

Sommerlepper

Vi trenger leppemodeller til behandling med Restylane.

Vi ønsker å vise hvordan man kan forsterke, forbedre eller forandre lepper med et naturlig resultat ved bruk av Restylane fillers.

Til dette trenger vi leppemodeller i alder 25-60. Vi ser etter tynne/smale lepper, lepper som har mistet volum, lepper som trenger definering og konturering, de som vil ha en mer markert amourbue, eller bare en liten forandring.

Har du naturlig flotte og velformede lepper, er du ikke den kandidaten vi leter etter denne gang.

Det vil bli tatt bilder av profesjonell fotograf, kun av leppene, og disse vil bli brukt i klinikk, sosiale flater og annonser.

Ønsker du å være vår leppemodell, må du ikke ha brukt Restylane eller andre fillers i leppene dine før, eller kun ha fått utført 1-2 behandlinger, der den siste skal ha vært minimum 15 mndr siden.

Send oss en mail på demo@akademikliniken.no med følgende info:

Navn, alder, mail og mobilnr. Vi må vite om du har brukt Restylane eller andre fillers før; ja/nei. Hvis ja: hvilket produkt, hvilken behandling (volum, leppekontour, øvre/nedre leppe etc) og dato/år når ble dette utført. Vi trenger også et nærbilde forfra, og et fra siden.  Du kan ikke være gravid eller ammende. Heller ikke ha infeksjon eller være syk på behandlingstidspunktet.

Alle vil få bekreftelse på mottatt mail. Mail uten ovenstående informasjon og bilder, vil ikke bli vurdert.

Behandling vil bli utført i våre lokaler i Oslo, 20 april fra kl. 16:00 og utover. Behandlingen blir utført av våre sykepleiere som er Spesialister/Master i Restylane. Husk at du vil bli hoven (hvor mye varierer fra person til person), og eventuelt kunne få noen blåmerker etter en leppebehandling. Skal du noe spesielt dagene etterpå (stort selskap/intervju etc), anbefaler vi deg å ikke melde deg på.

De som blir plukket ut, vil bli kontaktet via mail/sms.

Vi gleder oss til å høre fra deg.

Lagre