Publisert 2020-03-12

Viktig informasjon til alle pasienter om Corona

Vi ønsker å informere alle våre kunder og pasienter om at vi, etter regjeringens smittevernpåbud i dag 12/3-20, med oppdatering i dag 24/3, utsetter alle planlagte konsultasjoner og behandlinger til og med 12/4.  Vi håper at vi med dette tiltaket kan være med å bidra til å stoppe spredningen av koronaviruset. Vi vil kontakte pasienter som har fått kansellert sine timer for å finne en ny tid så snart vi igjen er i drift.  Følg med  på denne siden for evt. oppdatert informasjon.

I disse tider gjør Akademikliniken det vi kan får å bidra til samfunnets beste der vi kan. Vi holder stengt for å hindre smitte, vi deler utstyr med helsevesenet og flere av våre ansatte som har muligheten har meldt seg for å ta ekstravakter der det trengs.

Fortsatt mulighet for produktsalg via våre Skin Centere: Det vil, for faste kunder, være mulig å bestille produkter fra ditt lokale skin center som vi sender til deg. Du betaler selv frakt i tillegg til produktprisen

Vårt sykehus: vil fortsatt være bemannet på telefon på dagtid dersom du har spørsmål. Du når oss der på 22 58 17 10

Du kan alltid kontakte din klinikks e-postadresse ved spørsmål. Skulle perioden vi holder stengt bli utvidet, vil du selvsagt bli kontaktet.

Har du spesifikke spørsmål kan du sende mail til din avdelings mailadresse:

Ullevål kirurgiske avdeling : info@akademikliniken.no

Oslo Skin Center: oslo@akademikliniiken.no

Bergen Skin Center: bergen@akademikliniken.no

Stavanger Skin Center: stavanger@akdemikliniken.no

Trondheim Skin Center: trondheim@akademikliniken.no

Husk at vår webbooking fortsatt vil være åpen.

Ta vare på deg selv i tiden som kommer.