Publisert 2015-09-29

Viktig informasjon om implantat fra Silimed

Läkemedelsverket i Sverige opplyser i dag at salg og produksjon av implantat fra produsenten Silimed er blitt stoppet i EU. Det skjer etter at det er funnet luft partikler på overflaten av visse produkter i deres implantatssortiment i forbindelse med produksjonen. Legemiddelverket anbefaler at ingen av disse produktene benyttes, til det foreligger nye retningslinjer.

Det er ingen indikasjoner på fare for de som har fått disse implantatene, sier Helena Dzojic, leder for medisinsk teknologi. Myndighetene i EU har igangsatt testing av produktet for sikkerhets skyld.

Hos Akademikliniken Norge, har vi aldri benyttet, og benytter ikke Silimeds brystimplantat.

Link til Läkemedelsverket i Sverige: Läkemedelsverket

Alle innlegg for Nyheter

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

* indicates requiredJeg gir mitt samtykke til at Akademikliniken behandler mitt navn, e-postadresse, hjemby og interesseområde for å sende ut nyhetsbrev og informasjon om virksomheten, fordeler samt rabatter via e-post.Tilbakekalling av samtykke

Du har rett til å når som helst tilbakekalle ditt samtykke ved å gi beskjed til Akademikliniken. Dette gjør du ved å sende en e-post til privacy@ak.se. I tilbakekallelsen må det fremgå hvem du er og hvilke personopplysninger tilbakekallelsen gjelder. Tilbakekallelse av samtykke innebærer at Akademikliniken ikke kan fortsette å behandle dine personopplysninger dersom ikke annen lovlig grunn foreligger. Akademikliniken skal informere deg dersom en slik lovlig grunn foreligger. Den behandling av personopplysninger som du har gitt samtykke til og som allerede har pågått frem til tilbakekallelsen er gjort, er dog lovlig og omfattes derfor ikke av tilbakekallelsen. Du kan også melde deg av ved å trykke på avmeldingslinken i et av Akademiklinikens nyhetsbrev.

For informasjon om hvordan Akademikliniken behandler dine personopplysninger og dine rettigheter som registrert – les mer på https://www.akademikliniken.no/personvernerklaering/