Publisert 2020-03-12

Viktig informasjon om gjenåpning av Akademikliniken

Myndighetene har bestemt at vår bransje skal få åpne igjen. Vår kirurgiske avdeling åpner derfor mandag 20. april og våre Skin Center mandag 27. april.

Vi har gode, oppdaterte smittevernrutiner på plass slik at du skal kunne føle deg trygg hos oss.

For at dette skal bra trenger vi også din hjelp med å overholde noen enkle regler

• Sprit hender (og gjerne mobilen dersom du skal benytte den hos oss) før du kommer inn
  • Kom alene (har du behov for ledsager, gi oss gjerne beskjed i forkant)
  • Hold avstand til andre pasienter
  • Betal gjerne med kort
  • Er du syk eller har forkjølelsessymptomer ber vi deg ringe oss og endre din time slik at du ikke smitter andre

Selv om vi ikke håndhilser på deg så gleder vi oss veldig til akkurat du kommer tilbake!

NB: For en periode må vi dessverre si nei til drop in som ikke gjelder produktsalg. Vi jobber hardt for å holde påkrevet avstand og vi oppfordrer alle våre kunder til å respektere dette.

LES MER om våre smittevernrutiner

Frem til åpning kan du kontakte oss på telefon eller e-post. Dersom du har booket en time i tiden som har vært vil du bli kontaktet for ny time.

NB: Vi kommer til å ringe alle operasjonspasienter i forkant at timen, du hjelper oss veldig ved å ta telefonen eller ringe oss tilbake dersom vi ikke får tak i deg