Publisert 2020-04-21

Viktig smittervernsinformasjon før din time hos oss (Covid-19)

På grunn av Corona situasjonen har Akademikliniken innført smittevernstiltak for at ikke du eller noen på klinikken skal bli smittet.

Vi følger nasjonal veileder for smittevernfaglig forsvarlig drift i helsevirksomheter 1:1. Covid-19.

NB: Fra torsdag 28/10 må alle pasienter som kommer til Sykehuset eller Skin Centeret i Oslo benytte munnbind når det ikke er til hinder for behandlingen. Om du ikke har eget munnbind kan du kjøpe hos oss.

SVARER DU JA, PÅ ET AV FØLGENDE SPØRSMÅL BER VI DEG TA KONTAKT MED OSS SÅ VI FÅR ENDRET TIMEN DIN:

• Føler du deg syk?
  • Har du vært utenfor Norge siste 14 dager?
  • Har du, eller har du de siste 2 ukene hatt: feber, hodepine, hoste, magesmerter eller vært forkjølet?
  • Er det noen i din hustand som har hatt disse symptomene?
  • Er du i karantene, eller bor du sammen med noen som er i karantene?
  • Har du hatt Covid-19?
  • Har du vært i kontakt med noen som har vært smittet med Covid-19?
  • Har du tatt Covid-19 vaksine siste 14 dager eller skal du ta innenfor de neste 14 dager?

Du finner kontaktinformasjon til din nærmeste avdeling her

NB: Vi jobber hardt for å overholde retningslinjer i forhold til avstand. Vi kan derfor i en periode ikke ta inn drop-in som ikke gjelder produktsalg. Vi ber deg hjelpe oss ved å overholde dette. Ønsker du å snakke med oss, book en time enten via vår webbooking eller via telefon.

FOR OPERASJONSPASIENTER – NÅR DU KOMMER TIL KLINIKKEN

• Vask deg med Hibiscrub hvis du har fått resept på dette
  • Ta på deg rene klær før du kommer
  • Vask hendene med Antibac ved inngangen til klinikken
  • Ta på skotrekk
  • Signer på smittevernskontrakt som du får av resepsjonisten
  • Du følges til garderobe hvor du skifter
  • Du må komme alene – ikke ha med pårørende
  • Unngå betaling med kontanter, bruk kort – terminalen rengjøres regelmessig.
  • Du må praktisere god hoste- og håndhygiene, samt holde avstand på 1 meter til andre.

Av smittevernshensyn har vi fjernet alle blader/magasiner.

Du vil få kaffe/te/vann av personalet.

Ønsker du å bruke mobilen din mens du er hos oss må den sprites ved ankomst.

FOR KONSULTASJON/INJEKSJON/LASER/HUD/KONTROLL-PASIENTER – NÅR DU KOMMER TIL KLINIKKEN

• Ta på deg rene klær før du kommer
  • Vask hendene med Antibac ved inngangen til klinikken
  • Signer på smittevernskontrakt som du får av resepsjonisten
  • Legg fra deg yttertøy på anviste plasser
  • Ta på skotrekk
  • Du må komme alene – ikke ha med pårørende
  • Unngå betaling med kontanter, bruk kort – terminalen rengjøres regelmessig.

Av smittevernshensyn har vi fjernet alle blader/magasiner.

Du vil få kaffe/te/vann av personalet.

Ønsker du å bruke mobilen din mens du er hos oss må den sprites ved ankomst.

Har du spørsmål – ta kontakt med din nærmeste klinikk

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

* indicates required

Jeg gir mitt samtykke til at Akademikliniken behandler mitt navn, e-postadresse, hjemby og interesseområde for å sende ut nyhetsbrev og informasjon om virksomheten, fordeler samt rabatter via e-post.

Du har rett til å når som helst tilbakekalle ditt samtykke ved å gi beskjed til Akademikliniken. Dette gjør du ved å sende en e-post til privacy@ak.se. I tilbakekallelsen må det fremgå hvem du er og hvilke personopplysninger tilbakekallelsen gjelder. Tilbakekallelse av samtykke innebærer at Akademikliniken ikke kan fortsette å behandle dine personopplysninger dersom ikke annen lovlig grunn foreligger. Akademikliniken skal informere deg dersom en slik lovlig grunn foreligger. Den behandling av personopplysninger som du har gitt samtykke til og som allerede har pågått frem til tilbakekallelsen er gjort, er dog lovlig og omfattes derfor ikke av tilbakekallelsen. Du kan også melde deg av ved å trykke på avmeldingslinken i et av Akademiklinikens nyhetsbrev.