Publisert 2019-09-24

Vi tilbyr hudpleie på alle klinikker

Dyktige på hudpleie

hudpleie

Akademikliniken kan tilby deg et helhetlig tilbud på alt fra klassisk hudpleie, kosmetiske injeksjoner og laserbehandlinger til kirurgi. Våre behandlere er kan skreddersy en behandling ut i fra den enkeltes ønsker, muligheter og indikasjoner.

Hva vi tilbyr

Hos oss kan du alltid komme til en uforpliktende hudkonsultasjon, hvor vi sammen finner ut hva som passer best for deg og din hud. Deretter setter vi opp en personlig behandlingsplan tilpasset akkurat dine forutsetninger og ønsker.

Av hudpleie tilbyr vi klassiske ansiktsbehandlinger, dyprens, peelinger, LVL Vippeløft, voks, farging og forming og av vipper og bryn, samt populære behandling – Hydrafacial.

Vi engasjerer oss for at du skal kjenne deg trygg med din beslutning og vi lever for naturlige resultater.

Alle behandlinger kan bookes via vår webbooking eller pr telefon, alternativt må du gjerne komme innom for en hyggelig prat.

Hårfjerning med voks

Vi benytter voks til hårfjerning på både ansikt og kropp. Våre hudpleiere har høye hygienekrav og bruker gode teknikker for å redusere smerteopplevelsen. De er også dyktige til å lese din hud, slik at de kan finne voks og etterbehandling som vil gi deg best mulig resultat. Vi tilbyr både rullevoks og varmvoks.

Vipper og bryn

Mørke vipper og velstelte bryn fremhever din naturlige skjønnhet. Vi bruker permanentfarge som er mild mot huden og  gir fin og varig farge. Våre hudpleiere hjelper deg gjerne med forming og napping av bryn i tillegg.

I tillegg tilbyr vi LVL Vippeløft som gir tykkere og mørkere vipper med flott bøy.