Publisert 2018-11-22

Vi tar din trygghet på alvor

 

“Hos Akademikliniken følte meg i trygge hender. Jeg fikk et akutt-telefonnummer som jeg kunne benytte etter behandlingen. Da føler man seg trygg!” – Anonym pasient

 

WEBBOOKING

 

Akademiklinikens Trygghetsgaranti

 

HVA ER AKADEMIKLINIKENS TRYGGHETSGARANTI?

Akademiklinikens visjon er å ha verdens mest fornøyde kunder. Fornøyde med oss og med seg selv. Det er derfor viktig at våre kunder føler seg trygge med å ha valgt Akademikliniken og det resultatet som behandlingen innebærer.

Vår kompetanse og tilgjengelighet er din trygghet. Den pasientsikkerheten Akademikliniken tilbyr er unik og i absolutt verdensklasse.

 

Kirurgi

 

 • Kompetanse og sikkerhet
  • Akademiklinikens plastikkirurger er legitimerte og spesialutdannede.
  • Vårt helsepersonell består av autoriserte og spesialtutdannet anestesileger, operasjons-, anestesi- og intensivsykepleiere, samt erfarne mottakelse- og avdelingssykepleiere.
  • Du ivaretas av velutdannet, erfarent anestesipersonell som gir deg trygg og sikker narkose, kontinuerlig postoperativ overvåking, samt god og gjennomtenkt smertelindring. Alt for å oppnå den høyeste pasientsikkerhet og en god opplevelse
  • Smertelindring og narkose gis med de beste midler og metoder, og vi tilbyr overvåking med moderne utrustning.
  • Akademiklinikens kirurger er medlemmer i NPF (Norsk Plastikkirurgisk Forening), noe som innebærer økt trygghet for deg som pasient.
  • Akademiklinikens plastikkirurger er ledende når det gjelder forskning og utvikling, og utdanner andre kirurger globalt.
  • I mer enn 10 år har Akademikliniken arrangert Beauty Through Science – en internasjonal kongress, som samler rundt 1000 plastikkirurger, dermatologer og estetiske eksperter fra hele verden, for å utveksle kunnskap og erfaring.
  • Akademikliniken prioriterer investeringer i høy pasientsikkerhet.
 • Resultat
  • Ved eventuelle operasjonskomplikasjoner inngår korreksjonsoperasjon i 12 måneder.
  • Alle kontroller er inkluderte i prisen i 12 måneder.
 • Tilgjengelighet
  • Etter en operasjon er våre plastikkirurger og vårt sykehuspersonell tilgjengelige døgnet rundt.
  • Ved overnatting etter din operasjon tar vi hånd om deg på vår oppvåknings- og sengepost, der det alltid finnes dyktig pleiepersonale

 

Akademikliniken har også en egen  Trygghetsgaranti for brystforstørring.

 

 

Injeksjoner og hudbehandlinger

 

 Injeksjoner og hudbehandlinger bygger, akkurat som plastikkirurgi, på vitenskapelig beviste metoder som utvikles gjennom kontinuerlig forskning.

De metoder og teknikker som benyttes, utvikles hele tiden for å kunne oppnå et så bra og sikkert resultat som mulig. Her ligger Akademikliniken i forkant for å drive denne utviklingen, noe som blant annet har resultert i at vi har utviklet våre egne hudpleieprodukter.

For at du som kunde hos Akademikliniken skal føle deg trygg, er det viktig for oss at alt vi gjør bygger på vitenskapelig beviste metoder. Og at vårt personale selv medvirker i og driver forskningsprosjekter, studier og utvikling av nye metoder.

 • Alle injeksjonsbehandlinger utføres av autoriserte og sertifiserte sykepleiere eller autoriserte og sertifiserte leger.
 • Alle hudbehandlinger utføres av hudpleiere, sykepleiere eller hudleger.
 • På Akademikliniken benytter vi alltid høykvalitative, veldokumenterte injeksjonspreparater fra velrennomerte forhandlere
 • Akademikliniken har telefonvakt i helgene for akutte tilfeller
 • Akademikliniken er alltid tilgjengelig på dagtid om du har spørsmål
 • Akademiklinikens behandlere gir deg en personlig behandlingsanbefaling og sier nei dersom du ikke trenger behandling

 

 

ISO-sertifisering

AK Norge er ISO sertifiserte for 9. år på rad etter standard ISO 9001: 2015 for kvalitetsledelse.

Hva  innebærer det å bli sertifisert?

Vi  legger ned svært mye arbeid for å bli sertifisert. Vi setter standaren høyt for hvordan vi ønsker å jobbe, dette kommer våre pasienten til gode.

Vi blir aldri gode nok og hos oss skal pasientene vite at vi kontinuerlig streber etter å bli enda bedre. Vi vil gi våre pasienter best mulig service, og våre ansatte best mulig verktøy for å opprettholde vår kvalitet.

 

Les mer om vårt behandlingstilbud her.

 

WEBBOOKING

 

akademikliniken

Alle innlegg for Nyheter

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

* indicates requiredJeg gir mitt samtykke til at Akademikliniken behandler mitt navn, e-postadresse, hjemby og interesseområde for å sende ut nyhetsbrev og informasjon om virksomheten, fordeler samt rabatter via e-post.Tilbakekalling av samtykke

Du har rett til å når som helst tilbakekalle ditt samtykke ved å gi beskjed til Akademikliniken. Dette gjør du ved å sende en e-post til privacy@ak.se. I tilbakekallelsen må det fremgå hvem du er og hvilke personopplysninger tilbakekallelsen gjelder. Tilbakekallelse av samtykke innebærer at Akademikliniken ikke kan fortsette å behandle dine personopplysninger dersom ikke annen lovlig grunn foreligger. Akademikliniken skal informere deg dersom en slik lovlig grunn foreligger. Den behandling av personopplysninger som du har gitt samtykke til og som allerede har pågått frem til tilbakekallelsen er gjort, er dog lovlig og omfattes derfor ikke av tilbakekallelsen. Du kan også melde deg av ved å trykke på avmeldingslinken i et av Akademiklinikens nyhetsbrev.

For informasjon om hvordan Akademikliniken behandler dine personopplysninger og dine rettigheter som registrert – les mer på https://www.akademikliniken.no/personvernerklaering/