Publisert 2016-11-02

Vi søker hudterapeuter til våre klinikker

Søknad-spl

Vi søker hudterapeuter til våre klinikker i Bergen, Stavanger, Trondheim og på Smestad

Kunne du tenke deg å jobbe som hudterapeut hos oss?

Akademikliniken Norge trenger flere medarbeidere.
Bli en del av vårt team med motiverte, positive og profesjonelle sykepleiere som sammen elsker å ta vare på, og yte service til våre kunder.

Nå er vi på jakt etter deg som er kvalifisert hudterapeut/hudpleier, og ønsker å jobbe i en av våre klinikker i Stavanger, Bergen, Trondheim og Smestad Oslo. Stillingsprosent: deltid/heltid.

Vi søker etter deg som har følgende egenskaper:
– Faglig dyktig
– Høy serviceinnstilling
– Utadvendt og representativ
– Team følelse
– Evne til å ta initiativ

Du er hjertelig velkommen til å sende en kortfattet søknad sammen med en CV til pia.cernic@akademikliniken.no.
Merk e-posten med det arbeidssted du søker: Smestad Oslo, Bergen, Trondheim eller Stavanger.

Lagre