Publisert 2015-11-11

Vi søker demo-modeller!

ProofIRL-AKNO-II

I forbindelse med Restylane´s samarbeid med Sharon Stone, skal vi gjøre en stor kampanje på lik linje her i Norge.

Vi søker derfor etter demo-modeller, for behandling i Oslo 28.11.15. Behandlingen blir utført av profesjonelle, og det vil bli tatt bilder av profesjonell fotograf for bruk i media.

Les mer her om hva vi søker etter, samt kontaktinformasjon.

Foto: Akademikliniken Sverige

Alle innlegg for Nyheter

Få nyheter direkte

Tilbakekalling av samtykke

Du har rett til å når som helst tilbakekalle ditt samtykke ved å gi beskjed til Akademikliniken. Dette gjør du ved å sende en e-post til privacy@akademikliniken.no. I tilbakekallelsen må det fremgå hvem du er og hvilke personopplysninger tilbakekallelsen gjelder. Tilbakekallelse av samtykke innebærer at Akademikliniken ikke kan fortsette å behandle dine personopplysninger dersom ikke annen lovlig grunn foreligger. Akademikliniken skal informere deg dersom en slik lovlig grunn foreligger. Den behandling av personopplysninger som du har gitt samtykke til og som allerede har pågått frem til tilbakekallelsen er gjort, er dog lovlig og omfattes derfor ikke av tilbakekallelsen. Du kan også melde deg av ved å trykke på avmeldingslinken i et av Akademiklinikens nyhetsbrev.

For informasjon om hvordan Akademikliniken behandler dine personopplysninger og dine rettigheter som registrert – les mer på https://www.akademikliniken.no/personvernerklaering/