Publisert 2018-12-03

Vi søker demo-modeller

demo-modeller

 

Vi trenger demo-modeller til før og etterbilder for alle våre injeksjonsbehandlere fra områdene Bergen, Stavanger og Trondheim.

Modellene må kunne komme til Oslo for styling og fotografering 5. februar og 20. Mars 2019 og må også kunne komme til sin respektive klinikk for behandling mellom 6. februar og 12. Mars.

Vi søker 21 modeller til ulike indikasjoner og i aldersgruppen 40 til 65 år. 

 

Kriterier:

  • Må godkjenne at AK bruker før og etterbilder i alle kanaler
  • Må være frisk og ikke gravid/ammende
  • Må selv stå for kostnader til transport til og fra Oslo på fotograferingsdagene, samt til klinikken ved behandling
  • Du må ikke være behandlet med injeksjoner det seneste året

 

Du får:

  • Behandling med filler/toksiner til en verdi av opp til 25 000,-
  • Behandlingen vil kunne bestå av f.eks. lepper, kinn, kjeve, hudstruktur, fine linjer og rynker,  panne,  hake, nese etc.

 

Mail med navn, alder, foto og bosted sendes til: marianne.bergan@akademikliniken.no med emne Restylanemodell.

Alle innlegg for Nyheter

Få nyheter direkte

Tilbakekalling av samtykke

Du har rett til å når som helst tilbakekalle ditt samtykke ved å gi beskjed til Akademikliniken. Dette gjør du ved å sende en e-post til privacy@akademikliniken.no. I tilbakekallelsen må det fremgå hvem du er og hvilke personopplysninger tilbakekallelsen gjelder. Tilbakekallelse av samtykke innebærer at Akademikliniken ikke kan fortsette å behandle dine personopplysninger dersom ikke annen lovlig grunn foreligger. Akademikliniken skal informere deg dersom en slik lovlig grunn foreligger. Den behandling av personopplysninger som du har gitt samtykke til og som allerede har pågått frem til tilbakekallelsen er gjort, er dog lovlig og omfattes derfor ikke av tilbakekallelsen. Du kan også melde deg av ved å trykke på avmeldingslinken i et av Akademiklinikens nyhetsbrev.

For informasjon om hvordan Akademikliniken behandler dine personopplysninger og dine rettigheter som registrert – les mer på https://www.akademikliniken.no/personvernerklaering/