Publisert 2018-12-03

Vi søker demo-modeller

demo-modeller

Vi trenger demo-modeller til før og etterbilder for alle våre injeksjonsbehandlere fra områdene Bergen, Stavanger og Trondheim.

Modellene må kunne komme til Oslo for styling og fotografering 5. februar og 20. Mars 2019 og må også kunne komme til sin respektive klinikk for behandling mellom 6. februar og 12. Mars.

Vi søker 21 modeller til ulike indikasjoner og i aldersgruppen 40 til 65 år.

Kriterier:

• Må godkjenne at AK bruker før og etterbilder i alle kanaler
  • Må være frisk og ikke gravid/ammende
  • Må selv stå for kostnader til transport til og fra Oslo på fotograferingsdagene, samt til klinikken ved behandling
  • Du må ikke være behandlet med injeksjoner det seneste året

Du får:

• Behandling med filler/toksiner til en verdi av opp til 25 000,-
  • Behandlingen vil kunne bestå av f.eks. lepper, kinn, kjeve, hudstruktur, fine linjer og rynker,  panne,  hake, nese etc.

Mail med navn, alder, foto og bosted sendes til: marianne.bergan@akademikliniken.no med emne Restylanemodell.