Publisert 2019-03-26

NYHET – Pure Energy Treatment

WEBBOOKING

En peeling hjelper din hud å kvitte seg med gamle og døde hudceller, samt fjerne urenheter som sitter dypt i porene og kan skape acne eller andre hudproblemer. En kur med flere peelinger vil speede opp cellefornyelsen i huden og resultatet blir en mykere hud med mer glød.

PURE ENERGY TREATMENT

Med vår nye peeling, Pure Energy Treatment, tilbyr vi en kraftfull  AHA- & BHA-peeling med salisylsyre og mandelsyre. Denne kombinasjonen er en ren vidunderkur for solskadet, tidlig aldret og/eller fet/uren og moden hud. Ved å dempe melaninproduksjonen i huden demper man pigmentering og gir huden ny glød. I tillegg virker mandelsyre og salisylsyre antinnflammatorisk .

• Antibakteriell og antinflammatorisk
  • Behandlingen tar ca 40 minutter
  • Kan utføres som enkeltbehandling eller som en kur på 3-6 behandlinger for et kraftigere og mere varig resultat

Pris kr. 2000,-.

Har du lyst til å prøve Pure Energy Treatment? Eller ønsker du en  konsultasjon hos en av våre kosmetiske sykepleiere eller hudpleiere? Time kan bestilles her>

Som pasient hos oss, er du i trygge hender. Ditt velbefinnende og integritet kommer alltid først. Våre erfarne sykepleiere og hudpleiere står klare til å gi deg riktig anbefaling.