Publisert 2019-01-11

Vi elsker Aquagold! Har du testet?

AquaGold – The Golden cocktail

AquaGold kalles ofte «The Golden Cocktail»  og er desidert det hotteste innen medisinsk hudpleie fra USA hvor kjendiser som bl.a. Kim Kardashian bruker Aqua Gold i sin månedlige hudpleierutine.

I Aqua Gold ampullen blandes en skreddersydd cocktail som inneholder en mengde vitaminer, antioksidanter, mineraler, micro-næringsstoffer, muskelavslappende og hyaluronsyre (fukt). Ampullen stemples ned i huden på 0,66 mm dybde og infuseres i det øverste hudlaget ved hjelp av 20 nanotynne, hule, gullbelagte nåler.

BOOK TID HER

Fukt og glød til huden

Behandlingen er en ren hudbehandling laget for å gi huden glød og fukt. Den minsker porestørrelsen og forbedrer hudstrukturen samt gir en “plumping-effekt”.

AquaGold finetouch er ment som en siste finish for huden og er veldig godt egnet for de bittesmå rynkene rundt øynene samt porene i T-sonen. Behandlingen kan også minske rødhet og redusere ansiktssvette.

Du får  din bestemte cocktail tilpasset din hud, og behandlingen egner seg godt et par dager før “red carpet” events.

Utføres i ansikt, på hals og bryst

Behandlingen kan utføres i ansikt, på hals og bryst. Vanligvis renses huden godt først og sprites før ampullen med AquaGold klargjøres. Deretter stemples cocktailen inn jevnt i hele huden.

Behandlingen tar ca. 15-20 minutter.

WEBBOOKING

Vi tilbyr AquaGold Finetouch på alle våre klinikker.

Se pris for AquaGold.