Publisert 2014-05-20

Velkommen til vår nye BLOGG – et innblikk i hverdagen på Akademikliniken.

Velkommen til vår nye BLOGG:

Det er mange som har meninger og ytringer om det vi jobber med, og for at alle skal få et innblikk i hva vi gjør på Akademikliniken, har vi laget en blogg.

Her vil du få råd og tips om behandlinger og operasjoner, vi svarer på spørsmål, det blir kundehistorier i tillegg til tips om bl.a reiser, spisesteder, trening og hverdagslige gjøremål.

Vi håper du vil sitte igjen med det at bloggen gav deg svar på det du søkte etter, i tillegg til inspirasjon.

Hjertelig velkommen til vår blogg.