Publisert 2014-05-20

Velkommen til vår nye BLOGG – et innblikk i hverdagen på Akademikliniken.

Velkommen til vår nye BLOGG:

Det er mange som har meninger og ytringer om det vi jobber med, og for at alle skal få et innblikk i hva vi gjør på Akademikliniken, har vi laget en blogg.

Her vil du få råd og tips om behandlinger og operasjoner, vi svarer på spørsmål, det blir kundehistorier i tillegg til tips om bl.a reiser, spisesteder, trening og hverdagslige gjøremål.

Vi håper du vil sitte igjen med det at bloggen gav deg svar på det du søkte etter, i tillegg til inspirasjon.

 

Hjertelig velkommen til vår blogg.

 

Alle innlegg for Nyheter

Få nyheter direkte

Tilbakekalling av samtykke

Du har rett til å når som helst tilbakekalle ditt samtykke ved å gi beskjed til Akademikliniken. Dette gjør du ved å sende en e-post til privacy@akademikliniken.no. I tilbakekallelsen må det fremgå hvem du er og hvilke personopplysninger tilbakekallelsen gjelder. Tilbakekallelse av samtykke innebærer at Akademikliniken ikke kan fortsette å behandle dine personopplysninger dersom ikke annen lovlig grunn foreligger. Akademikliniken skal informere deg dersom en slik lovlig grunn foreligger. Den behandling av personopplysninger som du har gitt samtykke til og som allerede har pågått frem til tilbakekallelsen er gjort, er dog lovlig og omfattes derfor ikke av tilbakekallelsen. Du kan også melde deg av ved å trykke på avmeldingslinken i et av Akademiklinikens nyhetsbrev.

For informasjon om hvordan Akademikliniken behandler dine personopplysninger og dine rettigheter som registrert – les mer på https://www.akademikliniken.no/personvernerklaering/