Publisert 2019-01-03

Velkommen til konsultasjon på kveldstid

 

Våre plastikkirurger er verdensledende innen både rekonstruktiv og estetisk plastikkirurgi. Hos oss finner du kompetanse innen alle typer plastikkirurgiske inngrep. Din trygghet viktig, derfor tar vi alltid en konsultasjon før vi utfører inngrep. Her vil du treffe en erfarende kirurg som kan fortelle deg om inngrepet og lytte til din ønsker.

 

Grunnet stor etterspørsel vil vi nå tilby time til konsultasjon hos plastikkirurg på kveldstid ved begge våre klinikker i Oslo.

 

Vi er tilgjengelig for konsultasjon på kveldstid følgende datoer:

  • 10.1 på Smestad
  • 16.1 på Ullevål
  • 22.1 på Smestad
  • 31.1 på Smestad

 

Du finner kontaktinformasjon til våre klinikker i Oslo her.

 

WEBBOOKING

 

 

 

 

Alle innlegg for Nyheter

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

* indicates requiredJeg gir mitt samtykke til at Akademikliniken behandler mitt navn, e-postadresse, hjemby og interesseområde for å sende ut nyhetsbrev og informasjon om virksomheten, fordeler samt rabatter via e-post.Tilbakekalling av samtykke

Du har rett til å når som helst tilbakekalle ditt samtykke ved å gi beskjed til Akademikliniken. Dette gjør du ved å sende en e-post til privacy@ak.se. I tilbakekallelsen må det fremgå hvem du er og hvilke personopplysninger tilbakekallelsen gjelder. Tilbakekallelse av samtykke innebærer at Akademikliniken ikke kan fortsette å behandle dine personopplysninger dersom ikke annen lovlig grunn foreligger. Akademikliniken skal informere deg dersom en slik lovlig grunn foreligger. Den behandling av personopplysninger som du har gitt samtykke til og som allerede har pågått frem til tilbakekallelsen er gjort, er dog lovlig og omfattes derfor ikke av tilbakekallelsen. Du kan også melde deg av ved å trykke på avmeldingslinken i et av Akademiklinikens nyhetsbrev.

For informasjon om hvordan Akademikliniken behandler dine personopplysninger og dine rettigheter som registrert – les mer på https://www.akademikliniken.no/personvernerklaering/