Publisert 2019-12-10

Velkommen til konsultasjon hos plastikkirurg i Tromsø

Tilbud til pasienten i Nord Norge

Akademiklinken har i en årrekke behandlet pasienter fra Nord Norge, og vil grunnet stor etterspørsel vil vi allerede fra januar 2020 tilby pasienter kirurgiske konsultasjon i Essens dagspa sine lokaler i Tromsø.

Akademiklinken har inngått samarbeid med Essens dagspa hvor alle våre tre dyktige og plastikk kirurger vil tilby kirurgiske konsultasjon i 2020. Selve operasjonen vil finne sted i Akademiklinkens lokaler i Oslo, og oppfølgning vil være i Tromsø.

I januar og i februar vil plastikkirurg Dr. Bjørn Tvedt komme til Tromsø.

 

Dr. Bjørn Tvedt

Bjørn Jarle Tvedt ble allerede før han fikk godkjenning i plastikk kirurgi, konstituert overlege ved avd. for plastikk – og rekonstruktiv kirurgi på Rikshospitalet i 2007. Han er og godkjent spesialist i øre-nese-hals kirurgi ved Rikshospitalet i Oslo i 2009, og er en av svært få med begge spesialiseringer i Norge i dag.
Han har og lang erfaring i rekonstruktiv brystkirurgi og annen kosmetisk kirurgi. Bjørn Tvedt er en av to i Norge som er internasjonalt sertifisert ansiktskirurg av IFFPSS  (International Federation of Facial Plastic Surgery Societies).  Dette er den mest anerkjente sertifiseringen i plastisk og rekonstruktiv ansiktskirurgi,  og er den samme som gjelder for  American Board of Facial Plastic and Reconstructive Surgery (ABFPRS). Han ble ansatt ved Akademikliniken som ansvarlig lege og plastikkirurg i 2012. Dr. Tvedt er aktiv deltager og foredragsholder på nasjonale og internasjonale kongresser.

 

Har du spørsmål om vårt tilbud kan du kontakte oss på telefon 22 58 17 10 eller info@akademikliniken.no

Ta kontakt direkte med Essens dagspa på telefon 77 75 34 00 om du ønsker time til konsultasjon.

Alle innlegg for Nyheter

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

* indicates requiredJeg gir mitt samtykke til at Akademikliniken behandler mitt navn, e-postadresse, hjemby og interesseområde for å sende ut nyhetsbrev og informasjon om virksomheten, fordeler samt rabatter via e-post.Tilbakekalling av samtykke

Du har rett til å når som helst tilbakekalle ditt samtykke ved å gi beskjed til Akademikliniken. Dette gjør du ved å sende en e-post til privacy@ak.se. I tilbakekallelsen må det fremgå hvem du er og hvilke personopplysninger tilbakekallelsen gjelder. Tilbakekallelse av samtykke innebærer at Akademikliniken ikke kan fortsette å behandle dine personopplysninger dersom ikke annen lovlig grunn foreligger. Akademikliniken skal informere deg dersom en slik lovlig grunn foreligger. Den behandling av personopplysninger som du har gitt samtykke til og som allerede har pågått frem til tilbakekallelsen er gjort, er dog lovlig og omfattes derfor ikke av tilbakekallelsen. Du kan også melde deg av ved å trykke på avmeldingslinken i et av Akademiklinikens nyhetsbrev.

For informasjon om hvordan Akademikliniken behandler dine personopplysninger og dine rettigheter som registrert – les mer på https://www.akademikliniken.no/personvernerklaering/