Konsultasjon hos kirurg i Bergen | Akademikliniken

Publisert 2019-01-03

Velkommen til konsultasjon hos plastikkirurg i Bergen

konsultasjon

Våre plastikkirurger er verdensledende innen både rekonstruktiv og estetisk plastikkirurgi. Hos oss finner du kompetanse innen alle typer plastikkirurgiske inngrep. Din trygghet viktig, derfor tar vi alltid en konsultasjon før vi utfører inngrep. Her vil du treffe en erfarende kirurg som kan fortelle deg om inngrepet og lytte til din ønsker.

Den 7/2 kl. 09:00-17:00 tilbyr vi konsultasjon i Bergen hos Dr. Harald Vindenes som er plastikkirurg ved Akademikliniken Ullevål. Det vil være mulighet for å utføre mindre inngrep som øyelokksplastikk eller fjerne føflekker etc. ved vår klinikk i Bergen. Dr. Vindenes utfører og behandling med Belkyra som er injeksjoner mot uønsket fett under haken.

Ønsker du mer informasjon er du velkommen til å kontakte oss via bergen@akademikliniken.no eller telefon 55 32 80 98.

WEBBOOKING