Publisert 2019-01-03

Velkommen til konsultasjon hos plastikkirurg i Bergen

konsultasjon

Våre plastikkirurger er verdensledende innen både rekonstruktiv og estetisk plastikkirurgi. Hos oss finner du kompetanse innen alle typer plastikkirurgiske inngrep. Din trygghet viktig, derfor tar vi alltid en konsultasjon før vi utfører inngrep. Her vil du treffe en erfarende kirurg som kan fortelle deg om inngrepet og lytte til din ønsker.

Den 7/2 kl. 09:00-17:00 tilbyr vi konsultasjon i Bergen hos Dr. Harald Vindenes som er plastikkirurg ved Akademikliniken Ullevål. Det vil være mulighet for å utføre mindre inngrep som øyelokksplastikk eller fjerne føflekker etc. ved vår klinikk i Bergen. Dr. Vindenes utfører og behandling med Belkyra som er injeksjoner mot uønsket fett under haken.

Ønsker du mer informasjon er du velkommen til å kontakte oss via bergen@akademikliniken.no eller telefon 55 32 80 98.

WEBBOOKING

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

* indicates required

Jeg gir mitt samtykke til at Akademikliniken behandler mitt navn, e-postadresse, hjemby og interesseområde for å sende ut nyhetsbrev og informasjon om virksomheten, fordeler samt rabatter via e-post.

Du har rett til å når som helst tilbakekalle ditt samtykke ved å gi beskjed til Akademikliniken. Dette gjør du ved å sende en e-post til privacy@ak.se. I tilbakekallelsen må det fremgå hvem du er og hvilke personopplysninger tilbakekallelsen gjelder. Tilbakekallelse av samtykke innebærer at Akademikliniken ikke kan fortsette å behandle dine personopplysninger dersom ikke annen lovlig grunn foreligger. Akademikliniken skal informere deg dersom en slik lovlig grunn foreligger. Den behandling av personopplysninger som du har gitt samtykke til og som allerede har pågått frem til tilbakekallelsen er gjort, er dog lovlig og omfattes derfor ikke av tilbakekallelsen. Du kan også melde deg av ved å trykke på avmeldingslinken i et av Akademiklinikens nyhetsbrev.